«Ίσως και να νιώθω ακόμη Άρης – Μπορεί να το κάνει εύκολο και να κερδίσει τον Πανσερραϊκό»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Ατματσίδης, μίλησε  για τον Άρη και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για την πορεία του μετά τον Άρη:

«Θεωρητικά ανήκω στην ομάδα των Τρικάλων. Ήταν η τρίτη ομάδα που επιδίωξα να αγωνιστώ, κάτι που απαγορεύεται στην ΕΠΟ και δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής. Όταν ξεκίνησα με τον Παναιγειάλειο ήμουν επαγγελματίας, μετά άλλαξα ιδιότητα, έγινα ερασιτέχνης οπότε η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Προς το παρόν υπάρχει κοινή πλεύση με τα Τρίκαλα και θα κοιτάξουμε για την πορεία μου εκεί το καλοκαίρι».Για την αποχώρηση του από τον Άρη:«Είχα δώσει συνέντευξη σε άλλο μέσο της πόλης και είπα όλα τα προβλήματα του Άρη στον αέρα, για την οργάνωση και το οικονομικό, ασχέτως αν η ομάδα από το αγωνιστικό κομμάτι “μακιγιάριζε” τα πράγματα.

Δυστυχώς, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ήμουν απλήρωτος. Είχα πει πως αν δεν πληρώθώ δε θα επιστρέψω, δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις ενώ δεν είναι 100% εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.

Τα διοικητικά άλλαξαν άλλαξε ο τρόπος της ομάδος. Κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω σε αυτό τον τρόπο, η ομάδα δεν κάθισε να συζητήσει για την παραμονή ή αποχώρηση μου, αντίθετα με κάλεσαν σε απολογία».

Εάν η αλλαγή διοίκησης επηρέασε την κατάσταση αυτή:

«Όταν μίλησα για τα προβλήματα, ήταν ακόμα η διοίκηση Γαλανού. Με την αλλαγή της διοίκησης, δεν υπήρχε διάθεση να λυθούν κάποια πράγματα οπότε προτίμησα να φύγω».

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή στον Άρη:

«Το κεφάλαιο Άρης είναι δέλεαρ. Ποιος δε θα θελε να αγωνίζεται σε μια ομάδα σαν αυτή; Όχι, το κεφάλαιο αυτό δε θα το έκλεινα ποτέ. Είμαι σε μια ηλικία που είμαι λίγο μεγάλος για περισσοτερα πράγματα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα στον Άρη. Θεώρησα πως τα πράγματα μπηκαν σε μία καλή σειρά οπότε ίσως να πικράθηκα και λίγο με την αποχώρηση μου».

Για την άνοδο και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Καταρχήν, αυτός ο όμιλος που βρίσκεται ο Άρης είναι ο πιο δύσκολος στην γ’ εθνικη. Η ομαδα έχει υλικό και προοπτικές να ανέβει. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικό σημείο. Έχω εμπιστοσύνη στους πρώην συμπαίκτες μου και στους ποδοσφαιριστές που πήγαν μετά από εμένα. Ο Πανσερραϊκός ερχεται από ενα σερί που πρέπει να αναγνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή υπαρχει απόσταση τεσσάρων βαθμών αλλά δεν πιστεύω πως είναι καλυτερη ομάδα και δεν θεωρώ πως δεν μπορεί να χάσει κάπου».

Για τον κόσμο:

«Βρισκομαστε σε εποχες κρίσης και δεν πρέπει να το παραβλέπουμε. Είναι όμορφο να βλέπεις τις κερκίδες γεμάτες, πόσο μάλλον για αυτή την ομάδα που έχει τη δική του ιστορία. Ο χρόνος που πέρασα στη Θεσσαλονίκη μου έδωσε πρωτόγνωρα και υπέροχα συναισθήματα.

Ο κόσμος με τη στήριξη του σου δίνει κίνητρο να βγάζεις τον καλυτερο εαυτό σου. Ευχαριστώ τον κόσμο που παρόλο που δεν είμαι στον Άρη, ακόμα δέχομαι τη στήριξη του και ας μην έμεινα πολύ. Εύχομαι να αναγνωρίζουν την προσπάθεια μου και σίγουρα μπορούσα να δώσω πολλά παραπάνω.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου:

«Πιστεύω πως θα υπάρχουν πάνω από 10.000. Όσο για το παιχνίδι, ο Άρης μπορεί να το κάνει εύκολο. Έχει ποιοτικούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά χωρίς όμως να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Παρακολουθώ την ομάδα και θεωρώ πως ο Άρης θα τα καταφέρει. Πάντως, σε νορμάλ συνθήκες το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ».

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τελευταία ερώτηση. Μιλάς σε πρώτο πληθυντικό για τον Άρη και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Νιώθεις ακόμη Άρης;

«Ίσως και να νιώθω». (σ.σ. γέλιο)

To Top