Ίσως και σήμερα απαντήσει ο Οσμάν στην πρόταση του Άρη

Ημέρα στην οποία μπορεί να κλείσει η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών είναι η σημερινή. Είναι πολύ πιθανό ο Αμπντούλ Οσμάν να απαντήσει στην πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Άρη και να συνεχίσει έτσι την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι κίτρινοι έχουν τον Γκανέζο ως άμεση προτεραιότητά τους για την θέση του αμυντικού μέσου και περιμένουν…

Ο Οσμάν εδώ και μέρες βρίσκεται στην Αγγλία και προπονείται με την Κρου, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικό παιχνίδι με την Κρου, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, αλλά από τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ προκύπτει ότι ναι μεν η Κρου θέλει τον παίκτη, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να τον αποκτήσει.

Είναι δεδομένο πως όσο κι αν η Αγγλία θεωρείται “ποδοσφαιρικός παράδεισος” ακόμα και πέρα από την Πρέμιερλιγκ, η επιλογή του Άρη σε σχέση με την Κρου δεν μπορεί να συγκριθεί για έναν παίκτη.

Υπάρχει αισιοδοξία από τους κίτρινους ότι θα έχει θετική έκβαση η υπόθεση και έτσι η ομάδα θα αποκτήσει τον πρώτο παίκτη άνω των 24 ετών από τους τρεις που έχει δικαίωμα.

 

To Top