ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ίσως σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ραούλ Μπράβο…”

Από την ημέρα που επέστρεψε στην Βέροια, ο Ραούλ Μπράβο ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Χθες, ωστόσο, κόντρα στον Πλατανιά, έμεινε στον πάγκο και γι’ αυτή του την απόφαση ρωτήθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει ξανά γιατί θα φύγει από την ομάδα, ενώ τόνισε πως πιθανότατα ο Ισπανός θα σταματήσει το ποδόσφαιρο! Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα έχει δηλώσει ο Ραούλ Μπράβο (έχει πει ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στον Άρη).

Ο Ελευθερόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Ραούλ Μπράβο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του.

Ωστόσο, η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου, ενώ απ’ ό,τι μας λέει μπορεί να σταματήσει και το ποδόσφαιρο. Οπότε για να είμαι δίκαιος, ήθελα να δω και κάποια άλλα παιδιά στην συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό έδωσα την ευκαιρία στον Όστοϊτς που δεν είχε παίξει από τότε που ήρθα στην ομάδα. Στα επόμενα ματς θα αγωνιστεί και ο Εντζεγκέλε αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του».

To Top