Αήθης επίθεση της Κίμκι με ψεύδη κατά του Άρη!

Ρώσικη γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας αλλά και ειρωνεία διακρίνει το κείμενο που αφορά τον αγώνα του Άρη με την Κίμκι στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας. Σε άλλο γήπεδο θα πρέπει να ήταν ο συντάκτης, ο οποίος δείχνει εμπάθεια εναντίον του Άρη και σε ορισμένες περιπτώσεις διαστρεβλώνει την αλήθεια ρη στιγμή που όλοι οι παίκτες της Κίμκι χειροκρότησαν τον κόσμο στις κερκίδες κατά την αποχώρησή τους!

Όπως αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος, υπεύθυνος για την ενημέρωση του σάιτ, την παραμονή του παιχνιδιού οι Έλληνες εκπρόσωποι του Τύπου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα πως το γήπεδο θα ήταν γεμάτο ενώ δεν ήταν, σύμφωνα με τα γραφόμενά του(!). Προφανώς η εικόνα των μερικών δεκάδων άδειων καθίσματων δεν άρεσε στους Ρώσους, οι οποίοι σπάνια βλέπουν το γήπεδο της Κίμκι (χωρητικότητας 6.000 θεατών) γεμάτο. Συν τοις άλλοις το επίσημο σάιτ του Γιούροκαπ κατέγραψε πως 4.628 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι! Η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο ήταν εκπληκτική και οι άνθρωποι της Κίμκι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούν ζήσουν κάτι ανάλογο στα παιχνίδια της ομάδας τους.

Οι Ρώσοι που βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο Αλεξάνδρειο… κρύωσαν και όπως αναφέρει στο κείμενο δεν υπήρχε κεντρική θέρμανση στο γήπεδο την ώρα που η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 2 βαθμοί Κελσίου.

Επίσης τους ενόχλησε το γεγονός ότι οι φίλοι του Άρη, μεταξύ των οποίων και γυναίκες κάπνιζαν πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάνουν λόγο και για κέρματα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο συντάκτης επιτίθεται εναντίον των ανθρώπων που εργάζονται ως προσωπικό ασφαλείας στη διάρκεια των εντός έδρας αναμετρήσεων του Άρη διότι, σύμφωνα με τη δική του άποψη, δεν εκτέλεσαν όπως έπρεπε τα καθήκοντά τους.

Στο υστερόγραφο του κειμένου, του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένας Έλληνας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Tύπου. Οι Ρώσοι εκπρόσωποι του Tύπου ρώτησαν τους ανθρώπους του Άρη για ποιον λόγο συνέβη αυτό και ενημερώθηκαν πως οι δημοσιογράφοι απεργούν.

Υπήρξε όμως κι ένα γεγονός που σχολιάζει με θαυμασμό μέσα σε όλα τα αρνητικά που κατέγραψε. Η θερμή συμπαράσταση των οπαδών του Άρη προς την ομάδα ακόμη κι όταν η διαφορά ήταν στους 22 πόντους για την Κίμκι. Σημειώνει χαρακτηριστικά πως κανείς δεν έφυγε από το γήπεδο και οι φίλοι των κίτρινων συνέχισαν να τραγουδούν συνθήματα. Στο γήπεδο με το «ρεκόρ χειροκροτήματος» όπως τονίζει η υποστήριξη στο τέλος ήταν μεγαλύτερη απ’ ότι στην αρχή.

To Top