Αήττητος με ανατροπή ο Παναθηναϊκός, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ, και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας την πέμπτη νίκη του με ανατροπή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και θέλησε να ελέγξει το ρυθμό του. Το πρώτο εικοσάλεπτο αποτέλεσε ένα επιθετικό μονόλογο για τους «πράσινους», ενώ ενδεικτικό είναι πως το ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ τους έφτασε ακόμα και το 83%, έναντι 17% για τον ΠΑΣ.

Παρ’ όλα αυτά, κόντρα στη ροή του ματς, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κριζμάν στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους και σε μία φάση που υπάρχει και επιθετικό φάουλ στον Διούδη.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Δώνη έβγαλαν αντίδραση και αφού πρώτα πέτυχαν ένα γκολ που ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως επιθετικό φάουλ του Κουρμπέλη στον Βελλίδη, έφεραν τελικώς το ματς στα ίσια στο 44’ με τον Χατζηγιοβάνη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που και πάλι πατούσαν καλύτερα, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα ολοκλήρωνε την ανατροπή. Αυτό, τελικώς, ήρθε με τον Μακέντα στο 59′ να ανοίγει λογαριασμό με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα χωρίς να δεχθεί μεγάλη πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων. Έτσι, το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και σήμανε την πέμπτη νίκη του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66′ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74′ Καμπετσής), Μακέντα (77′ Πούγγουρας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Λεό (58′ Αθανασιάδης), Βιδάλ (77′ Μυστακίδης), Σκόνδρας (70′ Κούζικ), Νικολιάς.

 

 

To Top