“Αίνιγμα” ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Φερνάντες…

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκινάει μετ΄εμποδίων, καθώς δεδομένο είναι το κενό που προκύπτει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο μετά την άδικη αποβολή του Βάσκο Φερνάντες στην Ελευθερούπολη.

Η παρουσία του Πορτογάλου στόπερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας του Άρη, με τον Πάουλο Κάμπος να γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμους μόλις τρεις κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων ο ένας είναι άγνωστο το κατά πόσο θα είναι αγωνιστικά έτοιμος την Κυριακή.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Μιχάλη Γιαννίτση, του οποίου σήμερα θα επανεκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας του.Σίγουρος για την άμυνα θεωρείται -προς το παρόν- ο Γκόλιας και σε περίπτωση που ο Γιαννίτσης ξεπεράσει οποιαδήποτε ενόχληση και επιλεγεί από τον Κάμπος, τότε οι δύο ποδοσφαιριστές θα “ξανασμίξουν” σε αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καστοριά.

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το δίδυμο Γκόλια-Μαζουλουξή, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του δεύτερου στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο. Στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα ο 17χρονος στόπερ εντυπωσίασε, κερδίζοντας πόντους στα μάτια του Πάουλο Κάμπος, που δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να του δώσει φανέλα βασικού.

To Top