Αίσχη στο Μαρκόπουλο

Το γυναικείο βόλεϊ έγινε πάλι η αφορμή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ χούλιγκαν, οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια, καθώς και τη διακοπή του παιχνιδιού Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού, με το σκορ να είναι 2-1 στο πρώτο σετ, χούλιγκαν χωρίς διακριτικά εισέβαλαν στο γυμναστήριο και εκτόξευσαν κροτίδες και καπνογόνα προς το πέταλο, όπου βρίσκονταν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια, κινήθηκαν προς το μέρος τους και άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερολοστούς και καδρόνια.

Το ματς διακόπηκε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν με συμπλοκές των ανεγκέφαλων στον περιβάλλοντα χώρο, αφού μάλιστα δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Οι εισβολείς, που δεν είχαν διακριτικά, εικάζεται ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ανέφερε η ιστοσελίδα Volleynews.gr.

Το χειρότερο όλων, είναι ότι η ομάδα του Μαρκόπουλου είχε παιδική κερκίδα, με περίπου 250 παιδάκια, τα οποία ξέσπασαν σε κλάματα μόλις είδαν τους κάφρους να κάνουν ανενόχλητοι… πάρτι ανάμεσά τους. Και φυσικά, όλα αυτά τα παιδιά πολύ δύσκολα θα τολμήσουν να ξαναπατήσουν σε γήπεδο, έστω και για να δουν γυναικείο βόλεϊ…

To Top