ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αίτημα στον δικηγορικό σύλλογο για εξασφάλιση ειδικής άδειας από το νομικό επιτελείο του Άρη

Η παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, θέτει σε εγρήγορση το νομικό επιτελείο των “κιτρινόμαυρων”, το οποίο αναμένεται να καταθέσει αίτημα στον δικηγορικό σύλλογο, προκειμένου να εξασφαλιστεί ειδική άδεια για να εκδικαστεί η υπόθεση του ορισμού αρχικής τιμής στην εκποίηση του “Δασυγενείου”.

Το δικαστήριο, μετά και την τελευταία, αναβολή είχε οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου και όπως γίνεται αντιληπτό, δεν πρόκειται να εκδικαστεί εφόσον βρίσκεται σε εξέλιξη η απεργία των νομικών.

Προκειμένου να μην δοθεί νέα αναβολή, οι Άρης Μαστρογιάννης και Χρήστος Γρόλλιος, αναμένεται να έχουν την Δευτέρα συνάντηση με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νικο Βαλεργάκη, ο οποίος θα μεταφέρει στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει αν θα δώσει άδεια για την εκδίκαση.

Οι πιθανότητες είναι λίγες, η προσπάθεια ωστόσο θα γίνει, καθώς για να προχωρήσει η εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ, πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό.. Ειδάλλως, θα συζητηθούν οι εναλλακτικές επιλογές.

To Top