ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αβάσιμες οι τοποθετήσεις των ιθυνόντων του Λαγκαδά, επικοινώνησε δύο φορές ο Άρης…

Η μη μετάθεση του αγώνα του Άρη με την ΑΠΕ Λαγκαδά, έχει εξήγηση και όπως υποστηρίζουν στην Αλκμήνης σε καμία των περιπτώσεων δεν οφείλεται σε μη επικοινωνία των “κιτρινόμαυρων” με την διοίκηση της ΑΠΕΛ, όπως υποστηρίχθηκε σε ραδιόφωνο της πόλης.

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΠΕΛ, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία κρούση από πλευράς Άρη, για αλλαγή μέρας. Ως γνωστόν, μόνο η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για αλλαγή μέρας ενός αγώνα. Εφόσον, μάλιστα, συναινέσει και η αντίπαλη ομάδα, τότε πολύ δύσκολα η Ομοσπονδία να αρνηθεί.

Από την πλευρά του Άρη, προς αποκατάσταση της αλήθειας, γνωστοποιούν ότι δύο φορές επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του Λαγκαδά. Αρχικά, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο Σίμος Ορφανίδης, ο οποίος συνομίλησε με τον κ. Τσακίρη, εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΑΠΕΛ, με τον ίδιο να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο αλλαγής μέρας, ώστε να μπορέσουν οι φίλοι του Άρη να δώσουν το παρών και στο ματς του μπασκετικού Άρη, το απόγευμα της Κυριακής. Και έπειτα ο Γρηγόρης Κάκαλης, με τον πρόεδρο της ΑΠΕΛ, κ. Νάτσιο, ο οποίος ωστόσο, τόνισε οτι πρόθεση του ίδιου και κατ΄επέκταση της ομάδας του είναι το ματς, να γίνει τελικά την Κυριακή.

Το θέμα συζητήθηκε και στο πλαίσιο του αγώνα με το Αγιονέρι, το οποίο παρακολούθησαν ο προπονητής και δύο στελέχη του Λαγκαδά από τις σουίτες του γηπέδου. 

Ως εκ τούτου, όπως προκύπτει, κανένα αίτημα δεν κατατέθηκε στην ΕΠΟ από την πλευρά του Λαγκαδά, με το ματς -δικαιολογημένα- να ορίζεται από την Ομοσπονδία την Κυριακή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

To Top