ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αβέβαιο το μέλλον του Νάκα…

Ο Στέλιος Νάκας είναι ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα, όντας δανεικοί από άλλο σύλλογο, με τον έτερο να είναι ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Για τον Βολιώτη μέσο, όμως, η προοπτική παραμονής του στους «κιτρινόμαυρους» και την επόμενη χρονιά απαιτεί την καταβολή ενός όχι και τόσο ευκαταφρόνητου ποσού.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Ξάνθη, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του, ανέρχεται στα 25.000 ευρώ, ποσό το οποίο κανείς δεν ξέρει αν είναι διατεθειμένος να καταβάλλει ο Άρης προκειμένου να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε ο παίκτης με την διοίκηση Κάλας, λήγει στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συγκέντρωση της Ξάνθης για τη νέα σεζόν.

Ο 21χρονος μέσος αναμένεται να έχει κατιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ώστε να διερευβυθούν οι προθέσεις του Έλληνα τεχνικού για την περίπτωση του.

Από την πλευρά του παίκτη, άλλωστε, έχει ειπωθεί αρκετές φορές η επιθυμία του περί παραμονής και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ωστόσο είναι μία απόφαση που την δεδομένη χρονική περίοδο θα πάρουν Άρης και Ξάνθη και όχι ο ίδιος.

To Top