Αβέβαιο το μέλλον του Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Η βασική ανάγνωση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στην Λεωφόρο είναι πως πλέον ο τίτλος χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα.

Ωστόσο, εκτός από το παρόν και το βραχυπρόθεσμο μέλλον, μία άλλη ανάγνωση έχει πιο μακροπρόθεσμη προοπτική: την σεζόν 2024-2025. Δεν είναι μυστικό ότι μέχρι πρότινος, ο Γιάννης Αλαφούζος σχεδίαζε την επόμενη μέρα σε συνεννόηση με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Αλαφούζος είχε δύο πολύωρες συναντήσεις με τον Τερίμ και συμφώνησαν στους «άξονες» του προγραμματισμού του Παναθηναϊκού. Για το ρόστερ με τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις, την καλοκαιρινή προετοιμασία με το μέρος και τα φιλικά. Όλα αυτά έμοιαζαν σίγουρα στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Πλέον, οι περιστάσεις έχουν αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός βιώνει μία αγωνιστική κρίση, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον προπονητή του.

Όσα βλέπει και όσα μαθαίνει ο Αλαφούζος, τον προβληματίζουν για τη συνεργασία με τον Τερίμ. Δεν τα αγνοούσε προηγουμένως, αλλά τώρα αναδεικνύονται περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα. Στην παρούσα φάση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, παρότι ο Τερίμ έχει υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο οι συμβάσεις «σπάνε» και εξαρτώνται από τη θέληση των συμβαλλόμενων να συνεχίσουν μαζί.

To Top