Αγάπη δίχως όρια! Νέες συγκινητικές δωρεές εισιτηρίων διαρκείας σε άνεργους, μαθητές και φοιτητές!

Νέες συγκινητικές χειρονομίες φίλων του Άρη προς συναρειανούς που είναι άνεργοι, φοιτητές και μαθητές ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ!Το «ARIS CLUB GERMANY» αγόρασε 27 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και θέλησε να διαθέσει τα 11 απ’ αυτά σε φιλάθλους της ομάδας που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Οι κινήσεις ανθρωπιάς από τον κόσμο του ΑΡΗ συνεχίζονται. Εντός κι εκτός Ελλάδας! Πριν από λίγες μέρες, φίλαθλος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του πρόσφερε 5 εισιτήρια διαρκείας τα οποία ζήτησε να δοθούν σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές. Και όπως φαίνεται, ήταν μόνο η αρχή.

Το «ARIS CLUB GERMANY» αγόρασε 27 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και θέλησε να διαθέσει τα 11 απ’ αυτά σε φιλάθλους της ομάδας που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες. Την ίδια ώρα, ακόμα ένας φίλαθλος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφερε άλλα 5 διαρκείας για τον ίδιο σκοπό!

Μετά απ’ αυτή τη συγκινητική κίνηση του «ARIS CLUB GERMANY» και του φιλάθλου της ομάδας μας, τα εισιτήρια που προσφέρουν προστίθενται στα αρχικά 5 που είχε δώσει ο πρώτος φίλαθλος. Ο σχετικός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 17/10. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 17/10 στις 11:30π.μ. και να μπουν στην κλήρωση. Τα εισιτήρια που κληρώνονται, από 5 έγιναν 21 και οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται…

Την Παρασκευή 17/10 θα γίνει και η μεγάλη κλήρωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., για 10 εισιτήρια διαρκείας μέσω facebook”.

To Top