ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγάπη διαρκείας! Αντίστροφη μέτρηση για τον “κίτρινο πυρετό”!

Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση των διαρκείας της σεζόν 2021-22 στον Άρη! Αγάπη διαρκείας!

Και όπως λέει και το τραγούδι της κερκίδας:

“ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ’ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΡΗ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΗ ΜΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ

Η ομάδα του Άρη κατάφερε σε μια δύσκολη σεζόν, να πετύχει σημαντικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, να καταρρίψει ρεκόρ χρόνων και φυσικά να βγει στην 3η θέση μετά από τέσσερις δεκαετίες. Μια πορεία που στερήθηκε ο κόσμος του Άρη λόγω των κλειστών γηπέδων για περίπου 15 μήνες.

Με βάση την εικόνα που υπάρχει ανά την Ευρώπη, ήδη άρχισαν οι φίλαθλοι να επιστρέφουν στα γήπεδα, ενώ κάτι ανάλογο προαναγγέλλεται και στην Ελλάδα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό και ενώ ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα πέρσι που έβγαλε διαρκείας, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τα εισιτήρια για την περίοδο 2021022 από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα “θέλω” των κιτρινόμαυρων μέσα στην ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να βγουν στον… αέρα τα εισιτήρια και ήδη τα μηνύματα που καταφτάνουν στην ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι προς την κατεύθυνση της ενεργούς συμπαράστασης των φιλάθλων προς την ομάδα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχε πέρσι και την οικονομική υπέρβαση που έγινε, συμπαράσταση που εκφράζεται μέσω της αγοράς των διαρκείας.

Όλα δείχνουν ότι ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος να βρεθεί και πάλι στο “σπίτι” του, στο πλευρό της ομάδας, κάτι που στερήθηκε πέρσι και φέτος ετοιμάζεται να το κάνει μαζικά!

Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε το μήνυμα για τον στόχο των 15.000 διαρκείας! Ο “κίτρινος πυρετός” έρχεται…

To Top