Αγάπη σε όλη την οικογένεια του Άρη και στήριξη τώρα στα δύσκολα μέσα στο 2013!

 Μέρες γιορτινές, μέρες Χριστουγέννων… Η ελπίδα όλων μας στην κοινωνία, αλλά και στον αθλητισμό και στον Άρη είναι να υπάρξουν καλύτερες μέρες. Να «γεννηθούν» καλύτερες μέρες…

Δυστυχώς τα κολυμβητήρια έκλεισαν πάλι. Φέτος τα κρατήσαμε περισσότερο καιρό ανοιχτά σε σχέση με πέρυσι, έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό. Μας δυσκολεύει όλους το γεγονός πως οι εξωτερικές 50αρες πισίνες στο Ποσειδώνιο και στο Εθνικό κολυμβητήριο είναι κλειστές. Από τα μικρά παιδιά που κολυμπούν εκεί μέχρι τους αθλητές της Εθνικής ομάδας.

Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα με τη βοήθεια και των γονιών που καλύπτουν ένα μέρος των εξόδων για το φυσικό αέριο. Εύχομαι να ανοίξουν γρήγορα οι πισίνες και να μην κλείσουν ξανά, δημιουργώντας πρόβλημα στην προετοιμασία μας.

 

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη πρέπει να βρει ρυθμό και να αρχίσει να παίρνει νίκες ώστε να βελτιώσει και τη βαθμολογική της θέση. Αυτό είναι κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και θα τους δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα αξίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Το έχει δείξει αυτό και πρέπει να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια.

Ο κόσμος το περιμένει αυτό και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Κάποιες φορές απογοητεύεται αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της και να μην χάνει την αισιοδοξία του.

Ενόψει του 2013 θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος. Στους αθλητές όλων των τμημάτων του Άρη να ευχηθώ να μείνουν μακριά από τραυματισμούς.

Από τον κόσμο να ζητήσω Αγάπη και στήριξη σε όλα τα τμήματα και υπομονή για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα σε όλους τους τομείς γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Κρατάμε τις καλές στιγμές του 2012  και ευελπιστούμε πως το 2013 θα είναι καλύτερο.   

 

To Top