ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγαδάκος: “Ο Άρης έχει μέταλλο και… τρομάζει τον αντίπαλο”

Ο Λάζαρος Αγαδάκος μίλησε για τον Άρη και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που τον περιμένουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο 35χρονος πρώην κιτρινόμαυρος και νυν παίκτης του Κορωπίου στο YellowRadio 92,8

Για τον Άρη και τα δύσκολα παιχνίδια: «Γνωρίζω και τον Δημήτρη Πρίφτη και τον κ.Σφαιρόπουλο και ξέρω και το παιχνίδι τους. Ο προπονητής του Άρη είναι ενας προπονητής με πολύ μυαλό και συνέπεια ακόμη και στη προπόνηση. Τώρα, για τον Άρη σαν ομάδα έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας και είναι η πρώτη ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη χώρα. Όλοι βλεπαμε Άρη και μάθαμε το μπάσκετ από αυτούς. Ο Άρης έτσι όπως παίζει φέτος τρομάζει τον αντίπαλο. Δεν ξέρω πόσο θα έρθει το σκορ, αλλά σίγουρα θα ταλαιπωρήσει πολύ τον Ολυμπιακό, αν πούμε πως είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί, λόγω έδρας».

Για το ματς του Ολυμπαικού με την Κηφισιά: «Όταν μια ομάδα είναι ψηλότερα όπως ο Ολυμπαικός, οι αντίπαλοι ξέρουν πως το τελευταίο σφύριγμα θα πάει στους μεγαλύτερους γι αυτό πρέπει να παίξεις με περισσότερο πάθος. Επειδή, και ο Πρίφτης και η ομάδα έχουν οργάνωση κατεβαίνουν να παίξουν στα ίσια με τον Ολυμπαικό. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τα ονόματα, αλλά ο Άρης παίζει εξαιρετικά. Πρέπει να κατέβουν οι παίκτες του Άρη να παίξουν σωστά και δυνατά και να μην έχουν το μυαλό τους στους διαιτητές».

Για τον Πρίφτη: «Όλα λειτουργούν σωστά. Τίποτα δεν λειτουργεί τυχαία με τον Πρίφτη. Όλα και εννοείται η ομάδα λειτουργούν με ένα πρόγραμμα. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο στην ομάδα».

Για τον Σίμτσακ: «Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που δεν έχει περάσει εύκολα. Ότι έχει καταφέρει το έχει κάνει μόνος του και δίνει στην ομάδα αυτό που χρειάζεται, τα παραπάνω ριμπάουντ, το βρόμικο παιχνίδι και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Είναι παίκτης που τα κάνει όλα στο γήπεδο».

Τι προκαλεί έκπληξη στα παιχνιδια του Άρη: «Αυτό που μου έχει κάνει αίσθηση στα παιχνίδια του Άρη δεν είναι το αγωνιστικό. Δεν έχω δει σε ένα παιχνίδι, έναν παίκτη του Άρη να διαμαρτύρεται για κάποιον συμπαίκτη του που έχει κάνει λάθος. Όλοι είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και με την έλευση του Πρίφτη όλοι είναι μια γροθιά».

Για το κλίμα της ομάδας: «Πάνω από όλα είναι το καλό κλίμα για να πάει καλά μια ομάδα και σε αυτό βοηθάει πολύ και ο Βασίλης Σίμτσακ. Είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα».

Αν έχει ταβάνι η ομάδα του Άρη: «Χαίρομαι που ο Άρης δεν έχει, πλέον, τα σκαμπανεβάσματα και έχει μια σταθερότητα. Αυτός ο Άρης θυμίζει κάτι από τα παλιά».

To Top