Αγγέλου: “Έτοιμος για το άλμα ο Βεζένκοφ…”

O Bαγγέλης Αγγέλου, πρώην τεχνικός του Άρη, ήταν από του προπονητές που εμπιστεύτηκαν και ανέδειξαν το ταλέντο στου Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό αέρα της πόλης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο νεαρός άσος του Άρη είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

“Καταρχάς δεν ανακάλυψα, ούτε εξέλιξα τον Βεζένκοφ. Απλά είμαι ένα κομμάτι στην καριέρα του. Τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη, έχει μία εκπληκτική οικογένεια.Όταν ήρθε οι προπονητές του στην παιδική ομάδα και στην εφηβική του έδωσαν τα πρώτα φώτα και μετά κάποια στιγμή τον πήραν στην ανδρική ομάδα που γνώρισε από νωρίς την σκληράδα του επαγγελματισμού.Όταν ήρθα εγώ στην ομάδα, προσπαθήσαμε να στραφούμε στα νέα παιδιά.Ήταν αδιέξοδο γιατί δεν υπήρχαν ξένοι παίκτες.Εκεί λοιπόν ξεκίνησε ο ίδιος μέσα από την ευκαιρία που του δόθηκε να την εκμεταλλευτεί”, τόνισε αρχικά στο “Αθλ. Μετρόπολις” σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει: 

“Η αυτοπεποίθηση του σιγά σιγά μεγάλωνε.Είχε μία πρόταση από ένα κολέγιο. Όταν τελείωσε πήραν το πρωτάθλημα στην Πάτρα με τον Μποχωρίδη. Εκεί ήταν ένα δίλημμα στην καριέρα του.Η διοίκηση κι εγώ σαν προπονητής του εξηγήσαμε ότι η Ευρώπη θα ήταν πιο σύντομος δρόμος για να εξελιχθεί. Ο ίσιος πήρε την απόφαση με την οικογένεια του. Του χρόνου είχε ένα πιο αναβαθμισμένο ρόλο.Το σήμερα είναι ότι έχει ξεχωρίσει από ένα επίπεδο, η μετάβαση του σε άλλο επίπεδο δεν είναι εύκολη αλλά έχει την ωριμότητα, την εμπειρία και η οικογένεια του τη σύνεση να επιλέξουν σωστά τον άλλο δρόμο”.

Ο έμπειρος τεχνικός κατέληξε, τονίζοντας: Θέλω να του ευχηθώ να είναι υγιείς και να πάρει την καλύτερη απόφαση. Ξέρω ότι τα σημαντικότερα στοιχεία του είναι η απόφαση και η κρίση του.Πιστεύω πως ναι, ο Βεζένκοφ είναι αρκετά ώριμος για να κάνει το άλμα στην καριέρα του>

To Top