ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: “Αισθάνομαι πάντα πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι στο Αλεξάνδρειο”

Το Αλεξάνδρειο και ο Άρης παραμένουν πάντα κάτι πολύ οικείο στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου, όπως δήλωσε ο ίδιος με αφορμή την επιστροφή του ως αντίπαλος.

Ο τεχνικός του Προμηθέα έκανε δηλώσεις στο athlenda.com και τόνισε αρχικά πως “δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα με διάρκεια στην απόδοση της μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα που είχαμε. Θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα του ματς απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε και στις δυο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα κι επίθεση. Έπρεπε να πάρουμε αυτό το μάθημα για να συνεχίσουμε”.

Για τον Άρη και το Παλέ είπε: “Αισθάνομαι πάντα πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι στο Αλεξάνδρειο. Νιώθω πολύ ωραία για την υποδοχή. Αυτό που νιώθω δεν εκφράζεται και ευχαριστώ πολύ αυτούς που ήρθαν να με χαιρετίσουν και όσους με υποδέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι οι φίλοι του Άρη να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της γιατί είναι σε καλό δρόμο. Οι δεσμοί μου με τον Άρη ήταν και παραμένουν ισχυροί”.

To Top