Αγγέλου: “Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με θετικό τρόπο”

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα (25/3, 19:00) τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αλλά ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπαθεί να δει την κατάσταση από τη θετική της πλευρά. Όπως τόνισε θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής των κίτρινων τόνισε: «Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό».

Συνεχίζοντας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα βλέπουμε με θετικό τρόπο, αφού έτσι θα δώσουμε ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, να έχει και σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου της».

To Top