ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου για Γουλιέλμο: “Διαχείριση ενός… τσουνάμι!”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στον Δημήτρη Γουλιέλμο, στη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξής του στο PRESSARIS. Η συνεργασία τους κυλάει εξαιρετικά…

Ο τεχνικός των κίτρινων ρωτήθηκε πώς είναι να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Γουλιέλμο που ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και απάντησε: “Πως να ανοίξει κάποιος τα χαρτιά του; Όταν παρακολουθήσει το πρόγραμμά του… Με πήρε τηλέφωνο χθες στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα γιατί είχε ένα τηλεφώνημα από μάνατζερ ενός παίκτη.

Το πρόγραμμά του είναι από τις 06:30 το πρωί μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα. Διαχειρίζεται τη δουλειά του, τα προσωπικά του θέματα και τα θέματα του Άρη. Είναι… Κατρίνα! Είναι διαχείριση ενός τσουνάμι! Είναι αξιοθαύμαστη η προσέγγισή του.

Δεν λειτουργεί με εντάσεις. Η δική μου ένταση και ο κυκλοθυμισμός είναι στο 100, η δική του είναι στο… μηδέν. Έχει μια αξιοθαύμαστη ηρεμία, έχει φέρει το καράβι σε κάποια ήρεμα νερά – κοντά σε ξέρα βέβαια ακόμα –  αλλά νομίζω ότι δείχνει ότι έχει πολύ καλές προδιαγραφές. Εγώ είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας”.

Αναφέρθηκε και στην πρώτη εμπειρία του Δημήτρη Γουλιέλμου και του Άρη φέτος, βγαίνοντας στην αγορά για παίκτες: “Μιλήσαμε λίγο περισσότερο, γιατί πάθαμε ένα σοκ στην αγορά. Φάγαμε πολύ “ξύλο”. Βγαίνοντας στην αγορά είπαμε ότι προσπαθούμε. Έφαγε και ο κ. Γουλιέλμος πολύ “ξύλο” στα μέτωπα που χειρίζεται ο ίδιος και στα μέτωπα της αγοράς, του εσωτερικού της ομάδας. Ήταν τα πράγματα πολύ άσχημα.

Αναγκαστήκαμε λίγο να βάλουμε το συναίσθημα της σκληρής αγάπης. Δηλαδή, εντάξει είμαστε ευάλωτοι, αλλά υπάρχουν ψυχικά αποθέματα αντοχής. Δεν είμαστε τόσο ευάλωτοι, όσο νομίζετε.

Εκεί λίγο θυμώσαμε και θα θυμώσουμε κι άλλο νομίζω, για να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι υπάρχει μια γενναιότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων και διαρκούς αντοχής για να τα λύσουμε.

Δεν ξέρω αν όλα θα λυθούν, αλλά μου αρέσει ένα ρητό που λέω και στους παίκτες και ήταν στα αποδυτήρια των Σαν Αντόνιο Σπερς κάποτε. Το είχα ακούσει από τον Γκρεγκ Πόποβιτς. “Hit the rock thousand times”. Χτύπα τον βράχο χίλιες φορές, για να σπάσει, γιατί κάθε χτύπημα επιφέρει κραδασμούς. Είμαστε σε αυτή τη κατάσταση. Χτυπάμε το πρόβλημα συνεχόμενα, με συνέπεια και αντοχή”.

To Top