ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στον Άρη»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι, αλλά σχολίασε και το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη…

Για το αυριανό παιχνίδι με την Λουκόιλ: «Δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη η ομάδα με το Περιστέρι και θέλουμε να το διορθώσουμε. Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνουν ρυθμό και συγκέντρωση , να το αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα επαγγελματική νοοτροπία. Είναι ένα επίσημο παιχνίδι που το βλέπουμε πολύ σοβαρά, όμως έχουμε τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά: Ο Μπελ με τον Λευτέρη. Πιο ύπουλος ο τραυματισμός του Λευτέρη, να είμαστε προσεκτικοί και να δούμε τι γίνεται με τον Σλαφτσάκη και το οστικό του οίδημα.

Ο Λευτέρης τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο. Είναι δυνατός μυς, οι γιατροί είναι από πάνω και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει κίνδυνος να μην παίξουν με τον ΠΑΟΚ, να είμαστε έτοιμοι για αυτό είναι σημαντικό το αυριανό παιχνίδι.

Όταν κάποιος κάνει μια ανάλυση από την ευρωπαϊκή πορεία, αυτό που μας ενοχλεί είναι γιατί δεν περάσαμε εμείς. Να αναλύσουμε το γιατί αποκλειστήκαμε και δε νιώθουμε καλά που δε συνεχίζουμε. Τώρα πρέπει να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια και την καθημερινότητα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό».

Για την ανακοίνωση του Περιστερίου: «Γίνεται μια επίθεση και αυτός που κρίνει έχει το δικαίωμα να την κάνει. Αν μπεις σε αντιπαράθεση δεν είναι έντιμο απέναντι σε αυτόν που σε κρίνει και απέναντι στον εαυτό σου. Το τελειώσαμε αυτό το θέμα, προσωπικά νιώθω καλά. Αν ήταν υπερβολική ή όχι η αντίδραση μου το ξέρω εγώ, όλες οι κριτικές καλοδεχούμενες.

Για τους χαρακτηρισμούς: «Δεν με πειράζουν, αφορούν αυτόν που τους κάνει. Χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα όπως νομίζει. Δε διάβασα την ανακοίνωση του Περιστερίου. Το τι εννοεί ο ποιητής…

Την ομάδα την αφορά το κομμάτι που δεν έπαιξε αυτή καλά. Η ήττα οφείλεται και στα κενά της ομάδας και σε προβλήματα. Η ομάδα αντιμετωπίστηκε όχι με σεβασμό σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα.

Σε κάθε παιχνίδι μου λένε οι παίκτες για σφυρίγματα, δουλειά του παίκτη είναι να αντιμετωπίζει και τα άσχημα σφυρίγματα. Και δουλειά του προπονητή και κατ’ επέκταση της διοίκησης να προστατεύει τον παίκτη».

Για εξαίρεση Διαμαντή: «Η διοίκηση εκφράζει αυτό που θέλει να πει μέσω των ανακοινώσεων και των αντιδράσεών της. Είναι ξεκάθαρες αρμοδιότητες προπονητή και διοίκησης. Σε αυτό το κομμάτι ο Άρης είχε μια καλή παρουσία στον αγώνα με το Περιστέρι. Ήταν μια κίνηση που εκφράζει το σωματείο και την ιστορία του».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Να προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιους παίκτες για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, το κλίμα, που είναι πολύ σημαντικό. Να περάσουμε στους παίκτες ότι όταν είσαι στον Άρη κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση είναι διαφορετικό, έχει άλλο ταμπεραμέντο να παίζεις εδώ. Να δούμε ποιους παίκτες θα ανταγωνιστούμε και ποιους θα έχουμε μαζί μας. Έχουμε ξεκινήσει για αυτό».

To Top