Αγγέλου: “Είχαμε πίεση, ήμασταν άστοχοι και κακοί αμυντικά”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε λόγο και πάλι για την πίεση που αισθάνθηκαν οι παίκτες του Άρη ενώ στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία και την αστοχία των παικτών του.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Δεν έχω να πω πολλά. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την νίκη. Για εμάς το παιχνίδι είχε προσπάθεια αλλά και μεγάλη πίεση. Δεν ξέρω αν κάναμε λάθος στον τρόπο που προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι. Ο Άρης καλώς και κακώς έχει πίεση, αυτό το λέω από την αρχή. Στρεσάραμε την ομάδα, ίσως να φταίω κι εγώ σε αυτό”.

Πρόσθεσε πως “εδώ και καιρό έχουμε προβλήματα και όταν χαμογελάς χωρίς μυαλό τότε το πληρώνεις. Υπήρχαν ορισμένες αρνητικές παραμέτρους για την ομάδα μας. Καταρχήν τα προβλήματα τραυματισμών όπου πολλοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν. Επίσης ήμασταν κακοί στην αμυντική λειτουργία ενώ είχαμε και μεγάλη αστοχία. Η πίεση σε ωθεί να πιάσεις στο σκορ τον αντίπαλο και όταν ξεφεύγεις από το επιθετικό σου πλάνο είναι δύσκολα. Εμείς λειτουργούμε με βάση το «πάσινγκ γκέιμ» μας και αναγκαστήκαμε να πάμε σε πολλά σουτ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών μας και συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

To Top