Αγγέλου: “Ετοιμάζουμε την ομάδα για το τέλος, όχι για την αρχή”

Από την πρώτη στιμή ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του, ο ίδιος και συνεργάτες του δουλεύουν για να είναι ο Άρης έτοιμος στο τέλος και όχι στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Άρη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ επεσήμανε πως “τελειώσαμε ένα δεκαπενθήμερο επίπονο. Έχουμε βάλει αρκετό όγκο προπονητικό και απομονωθήκαμε για να γνωρίσει ο καθένας τον άλλο καλύτερα. Το κέρδος μας είναι ότι ο συλλέκτης λαθών μας είναι γεμάτος, δηλαδή φεύγουμε με αρκετή ακόμα μπασκετική ύλη που την κάνουμε λάθος. Κρατάμε στα θετικά όλα τα γράμματα της λέξης ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ που μας βοήθησαν. Να ευχαριστήσουμε τις ομάδες της Λουκόιλ και της Δράμας που ήρθε και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλα τα μέλη της διοίκησης ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο να μπει στην εργατοώρα της ομάδας. Συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε την ομάδα για το τέλος του πρωταθλήματος και όχι για την αρχή”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Ο βαθμός ετοιμότητας “παίζω για την ομάδα” είναι σε πολύ καλό βαθμό. Η συνοχή, η σύμπνοια και το “παίζω για την ομάδα” είναι σε πολύ καλό βαθμό. Ο συλλέκτης λαθών είναι και αυτός σε πολύ καλό βαθμό οπότε για τις επόμενες ημέρες με πολύ μεγάλη προσοχή και με βοήθεια από το επιστημονικό μας σταφ και το εργαστηριακό δυναμικό, θα μπορέσει η ομάδα να επιλύσει τα προβλήματα της και να μπει η ομάδα στον δρόμο της” και συνέχισε: “Πετύχαμε τους στόχους μας. Ο πρώτος στόχος ήταν να δουλέψουμε μαζί να μείνουμε μαζί σε μια δύσκολη κοινωνία. Οι έμπειροι μας παίκτες αντιμετωπίζουν και προβλήματα οικογενειακά. Το σταφ μας αντιμετωπίζει και προβλήματα επαγγελματικά. Εγώ από την πλευρά μου τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχαμε και το πρόβλημα του Καμπερίδη με τον χαμό της μητέρας του. Η ομάδα δούλεψε, κράτησε σαν αλυσίδα δουλέψαμε μαζί, ζήσαμε μαζί, κάναμε λάθη, έμαθε ο ένας από τον άλλο και θα δουλεύουμε κάθε φορά για να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας”.

Καταλήγοντας τόνισε πως “αυτά τα παιδιά δίνουν μια μάχη για να γίνει η χημική ένωση με τον κόσμο του Άρη, χτυπώντας την πέτρα της προσπάθειας και της δυναμικότητας. Διαλέξαμε αυτά τα παιδιά μετά από πάρα πολύ εξονυχιστικό έλεγχο σε πολλά επίπεδα. Με το πρώτο επίπεδο το οικογενειακό. Τα παιδιά αυτά είναι πάρα πολύ καλά και έχουν έρθει συνειδητά στον Άρη και νομίζω είναι τύχη και για τον Άρη και για τα παιδιά να έρθουν εδώ και σηκώσουν το βάρος της προσπάθειας.

Θα πάμε να δούμε σε άλλες ταχύτητες και σε άλλη ποιότητα εμπειρίας τα λάθη που κάνουμε. Ελπίζω να γυρίσουμε όχι με τα ίδια λάθη τουλάχιστον με ποιοτικότερα και να ξαναρχίσουμε. Πάντα ο συλλέκτης λαθών είναι πάρα πολύ σημαντικός σε μία ομάδα που προετοιμάζεται”.

To Top