ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: “Η ομάδα μας ήταν ελκυστική απόψε”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, που έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ και πλέον στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή στη Νίζνι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Τελείωσε μια σειρά, είμαστε στην 40η μέρα της προετοιμασίας. Είχαμε έξι φιλικά και χρησιμοποιήσαμε και αυτά τα δύο σε πιο επίσημο τόνο. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν είναι αυτό το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι περήφανη ομάδα, στηρίζεται στο σουτ, έχουν χαρακτήρα και ο βασικός μας στόχος είναι να προσπαθούμε να πάρουμε από τον αντίπαλο περισσότερη ενέργεια, ώστε να τον βάζουμε να σκέφτεται κάτω από πίεση και αμυντικά και επιθετικά.

Είχαμε ικανοποιητικό ρυθμό, αλλά είναι τελείως διαφορετικά τα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινάμε από αύριο”.

Ο Αγγέλου θέλησε να αναφερθεί στην λειτουργία της διοίκησης, την οποία ευχαρίστησε δημόσια: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, γιατί όλο αυτό το διάστημα δίνει έναν τεράστιο αγώνα και οργανώνει την ομάδα για να της παράσχει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ενεργειακά να ανακάμπτει μετά από κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Και στη μνημονιακή κατάσταση που βιώνει εγώ το θεωρώ αυτό πολύτιμο και ευχαριστώ και τον κ. Γουλιέλμο και τον κ. Κάλεν. Οργανώθηκε άψογα το ταξίδι στη Γεωργία, ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και στη Ρωσία”.

Για τη Νίζνι τόνισε: “Είναι ομάδα που έχει συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα, έχει ένα πολύ δυνατό διοικητικό δυναμικό, έναν πολύ καλό προπονητή, με ευρωπαϊκή εμπειρία. Δίνουν μια μάχη να ετοιμάσουν δύο παίκτες που ήταν τραυματίες. Είχαν πολύ καλή απόδοση στα φιλικά τους στην Σερβία και με τον Ερυθρό Αστέρα και με την Ζελέζνικ, έπαιξαν καλά κόντρα στην Μπούντουτσνοστ που θα παίξει Ευρωλίγκα, έκαναν δύο προσθήκες τώρα τελευταία, αλλά δεν μπορούμε να στηριχθούμε στο πως είναι αυτοί. Θα δούμε πώς εμείς θα σταθούμε στο γήπεδο. Ο δικός μας δρόμος είναι μοναχικός και ανηφορικός. Σαφώς η Νίζνι είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει και στα δύο μισά του γηπέδου”.

Ρωτήθηκε αν έμεινε ικανοποιημένος από την συνέπεια της ομάδας του και απάντησε: “Η ομάδα μας ήταν ελκυστική απόψε. Έπαιξαν όμορφα τα παιδιά, προσπάθησαν να σεβαστούν το παιχνίδι. Τους είπα συγχαρητήρια. Αυτό που θέλει η ομάδα είναι να έχει την σφραγίδα της εργατικότητας, της συνέπειας και της αφοσίωσης”.

To Top