Αγγέλου: “Η πίεση της φανέλας μας έκανε να κάνουμε όσα λάθη κάναμε”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εστίασε την αιτία των λαθών στο φινάλε στην πίεση που φέρνει στην ομάδα η φανέλα του Άρη.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε πως “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Για εμάς ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ξέρετε και το βλέπετε όλοι ότι κάνουμε μια προσπάθεια με νέα παιδιά. Η πίεση της φανέλας και η ωρίμανση που περιμέναμε μέσα από τέτοια παιχνίδια, να έχει η ομάδα σκαμπανεβάσματα, μας έκανε σήμερα στο 4ο δεκάλεπτο να κάνουμε όσα λάθη είχαμε κάνει στα προηγούμενα τρία. Είχαμε 13 λάθη στα τρία δεκάλεπτα και 12 στο τελευταίο. Για εμάς αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι καλό, αλλά το δικαιολογούμε. Αυτές οι διαφορές στο μπάσκετ αλλάζουν. Με τον Ολυμπιακό είχαμε γυρίσει παιχνίδι 19 πόντων με την ΤΣΣΚΑ».

Πρόσθεσε πως “είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Θέλω να πω συγχαρητήρια στο Νίκο Βετούλα γιατί πάντα βρίσκει λύσεις με καινούργιους παίκτες να παίζει ένα ιδιαίτερο μπάσκετ που να στηρίζεται στην έδρα και να φτιάχνει μια μαχητική ομάδα. Τέλος να ευχαριστήσω τον οργανωμένο μας κόσμο και να δώσω τους χαιρετισμούς μου στον κ. Ανδρέα Μολφέτα (σ.σ. πρόεδρο του Απόλλωνα), έναν άνθρωπο που έχει πολεμήσει για να φέρει την ομάδα εδώ».

Για την τελευταία φάση του αγώνα είπε ότι “ήταν μια δύσκολη φάση. Μπορούμε να μιλάμε ώρες για αυτή. Δεν έχω γνώση αυτής της φάσης. Θα την δούμε. Δεν μπορώ να σας απαντήσω”.

To Top