Αγγέλου και Ασημακόπουλος για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Η κληρωτίδα έφερε τον Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Αγγέλου με τον Αντώνη Ασημακόπουλο στέλνουν το μήνυμά τους ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πυλαίας, στις 9/10.

Ο προπονητής και ο αρχηγός του Άρη μίλησαν στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των συντακτών» για τη μάχη με τον συμπολίτη, δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης για τους κίτρινους. «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μόνο καλό μπορεί να κάνει, τόσο στο άθλημα του μπάσκετ, όσο και στην πόλη. Για εμάς, είναι καλό που ένα τέτοιο παιχνίδι έρχεται νωρίς, γιατί σε συνδυασμό με τα δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουμε, θα έχουμε ασφαλέστερη εικόνα για την πρεμιέρα και τη διάρκεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο Αγγέλου.

Ο Ασημακόπουλος από την πλευρά του επισήμανε: «Θα είναι μία γιορτή για την πόλη, όπως συμβαίνει εξάλλου σε κάθε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με περισσότερες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν είναι συνηθισμένο το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι να είναι κατευθείαν ντέρμπι. Μέχρι τότε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και για τις δύο ομάδες. Το σημαντικό είναι να βγάλουμε όλοι οι παίκτες όπως θέλουμε την προετοιμασία μας. Πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με τον τρόπο που θέλουμε».

Όσο για το αν θα είναι ο νέος Άρης έτοιμος από την πρεμιέρα; «Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά, για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Οφείλουμε, λοιπόν, τώρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε από το πρώτο ματς να μπορούμε να δείξουμε το επιθυμητό πρόσωπο», λέει ο 37χρονος φόργουορντ.

To Top