ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου και Βεργίνης έδειξαν ποιος θα είναι ο φετινός Άρης

Πάλη, πάθος, οικογενειακό κλίμα, συσπείρωση και διάρκεια είναι τα βασικά στοιχεία που θα έχει ο φετινός Άρης, όπως τόνισαν οι Βαγγέλης Αγγέλου και Δημήτρης Βεργίνης.

Μια ομάδα που θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, θα παραμένει ενωμένη σε όλες τις καταστάσεις και θα δίνει πάντα όλο της το «είναι». Μια ομάδα σκληρή με αντοχές αλλά και διάρκεια στον χρόνο, που θα κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα.

«Όποιος θα είναι στο ρόστερ θα πρέπει να δίνει το 100%, να ματώνει για την ομάδα και μόνο έτσι ενωμένοι, θα επιδιώξουμε να φέρουμε και τον κόσμο δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να του δίνουμε χαρές» τόνισε ο Δημήτρης Βεργίνης με πείσμα και αποφασιστικότητα για τη σεζόν που έρχεται.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στη χημεία της ομάδας αλλά και στην υπομονή που χρειάζεται απ’ όλους σε αυτό το νέο ξεκίνημα: «Αγωνιζόμαστε να έχουμε μία ομάδα «χημικά» έτοιμη πρώτα απ’ όλα και να έχει αντοχή και διάρκεια με καταρχήν στόχο να είναι έτοιμη την άνοιξη. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, για αυτό ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του, τις σχέσεις των ανθρώπων, όλους εκείνους που τον βοηθάνε».

To Top