Αγγέλου: “Μίλησε το ένστικτο των παικτών, μπήκαν μεγάλα σουτ!”

Το ένστικτο των παικτών του που πήραν μεγάλα σουτ όταν ο Άρης βρέθηκε εκτός ρυθμού έπαιξε καταλυτικό ρόλο σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, που είδε και επαγγελματισμό και ομαδική προσπάθεια, όπως είχε ζητήσει πριν το ματς!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “εμείς είχαμε δύο στόχους, να κρατήσουμε το Περιστέρι σε χαμηλό σκορ και να μπορέσουμε να σταματήσουμε την ενέργεια που θα έβγαζαν οι καινούργιοι παίκτες του αντιπάλου, ο Πάρκερ και ο Μίτσελ βάζουν 38 πόντους και αν έκρυβαν τις τελευταίες μπάλες θα ήταν δύσκολο για εμάς. Έπρεπε να τους  αντιμετωπίσουμε και  το προσπαθήσαμε κυρίως στα τελευταία λεπτά” και πρόσθεσε: “Το Περιστέρι με χαμηλό σχήμα και αλλαγές στιςάμυνες γύρισε το παιχνίδι, μας ανάγκασε να βγούμε εκτός ρυθμού. Κάπου εκεί, μίλησε το ένστικτο των παικτών, μπήκαν μεγάλα σουτ. Κάναμε αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε από αυτό που παλεύουμε να πείσουμε τους παίκτες. Ότι πρέπει να παίζουμε χωρίς ονόματα, αλλά με επαγγελματισμό και ομαδική προσπάθεια. Αυτό θα το εισπράξουμε από οποιοδήποτε παίκτη όπως έγινε σήμερα. Γι’ αυτό ήμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε”.

Για τα όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα είπε πως “εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ανθρώπους, την ομάδα του Περιστερίου και τον κόσμο του Περιστερίου. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τέτοιες αντιδράσεις. Μερικοί το βλέπουν ως εκτόνωση”, σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συμπλήρωσε:

“Με το να αναπαράγουμε τα αρνητικά, μειώνουμε την προσπάθεια του κόουτς και της ομάδας του Περιστερίου και την προσπάθεια των δικών μας παιδιών.  Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον κόουτς και τα παιδιά του Περιστερίου γιατί έχουν χαρακτήρα ποιότητα και ήθος”.

 

 

To Top