Αγγέλου: “Να μην χαθεί η ισορροπία…”

Ο Άρης έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, παίζει καλό μπάσκετ, παίρνει αποτελέσματα, όμως ουσιαστικά τώρα βρίσκεται στην… αρχή του δρόμου. Αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπενθυμίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου στους παίκτες του γιατί δεν πρέπει για κανέναν λόγο η ομάδα να χάσει την ισορροπία της.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε χθες σε συνέντευξή του στο “basketplus.gr” πως “κάθε νίκη είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα του στόχου και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της”, προσθέτοντας πως “στον Άρη γίνεται μια πολυμέτωπη μάχη. Έχει ταξινομηθεί μια δουλειά. Έχει γίνει μια οργάνωση, αυτό έχει φέρει ηρεμία σε όλους μας. Μας έχει δώσει δύναμη για να προσπαθούμε. Παρά τους τραυματισμούς και τα απρόοπτα μας δίνει και αποτελέσματα. Το θέμα είναι πλέον να μην χαθεί η ισορροπία κάτω από τις επιτυχίες αυτές”.

Αυτό που δεν θέλει να συμβεί ο Αγγέλου ειδικά ενόψει του ματς με τον Κολοσσό, είναι να επαναπαυθούν οι παίκτες του από τις δύο νίκες που έκαναν, οι οποίες προήλθαν μέσα από πειστικές εμφανίσεις. Είναι γεγονός πως ο Άρης έχει την εμπειρία και τον χαρακτήρα με αυτό το ρόστερ να μη μπει σε μια τέτοια παγίδα και αυτό το αναγνώρισε ο Αγγέλου: “Με τη βοήθεια του Θεού είμαστε σε έναν δρόμο και σε αυτή τη θέση. Έχουμε και κουράγιο και μυαλό να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη”.

 

To Top