Αγγέλου: “Ο Άρης μόνο εκ των έσω, βασιζόμενος στις δυνάμεις του, θα δημιουργήσει”

Δουλειά και συσπείρωση είναι ο διπλός στόχος του Άρη στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου. Δουλειά για να έρθουν οι νίκες και συσπείρωση για να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο Παλέ, αγκαλιάζοντας τη νέα προσπάθεια.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στην εφημερίδα “Goal” και τόνισε πως “έχω πει από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, και το επαναλαμβάνω και τώρα, πως σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων που έχει χτυπήσει το μπάσκετ αλλά και τη χώρα μας ο βραχυπρόθεσμος στόχος του Αρη είναι να διεκδικήσει νίκες όπως μπορεί, έστω και με +1 πόντο, αλλά και να δημιουργήσει έναν δικό του περίγυρο, να συσπειρώσει τον κόσμο του.

Να χτίσει μια βάση φιλάθλων που θα απολαμβάνουν να έρχονται στο γήπεδο. Για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργήσουμε μια βάση ως ομάδα που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν μπορεί αυτός ο Αρης να έχει σύμμαχο έναν σημαντικό πυρήνα φιλάθλων που παιχνίδι με παιχνίδι θα μεγαλώνει, θα είναι ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως ο Αρης μόνο εκ των έσω, βασιζόμενος στις δυνάμεις του, θα δημιουργήσει».

Ο προπονητής των «κίτρινων» πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε εξειδικευμένα για αγωνιστικά ζητήματα, φυσικά και βλέπω πως υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δουλεύουμε και θα δουλέψουμε σε αδυναμίες που βγαίνουν, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πείραμα με Ελληνες παίκτες, γνωρίζω σε ό,τι αφορά και τον σχεδιασμό της διοίκησης πως μελλοντικός στόχος, από τη στιγμή που τα οικονομικά δεν επιτρέπουν αγορές παικτών, είναι να στραφεί στην παραγωγική διαδικασία».

Ο Αγγέλου ήδη κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση με την προώθηση του Λευτέρη Μποχωρίδη, τον οποίο στο προχθεσινό ματς χρησιμοποίησε για 21 λεπτά και βασικό, κάτι που είχε κάνει και με τον Ηλυσιακό.

 

To Top