Αγγέλου: “Περήφανος για τους παίκτες, τα κριτήρια στα δύο τελευταία σφυρίγματα μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό , αλλά άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ο τεχνικός των κίτρινων δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του , αφού πάλεψαν στα ίσα απέναντι στον Ολυμπιακό για τρεις περιόδους. «Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν σημαντικά για μας ώστε να αποκομίσουμε συμπεράσματα εν όψει των κρίσιμων αγώνων που έχουμε το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μας. Τα τούβλα του δικού μας οικοδομήματος είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του Ολυμπιακού».

Μιλώντας για τη διαιτησία ανέφερε: “Τα κριτήρια στα δύο τελευταία σφυρίγματα δίνουν κουράγιο στον Άρη να συνεχίσει», πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.

Τέλος, ερωτηθείς αν προβληματίζεται για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, δεδομένου ότι αντίστοιχη αίτηση έχει κάνει και η ΚΑΕ, απάντησε: «Εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοίκησή μας και πολύ περήφανοι για τη δουλειά μας. Έχουμε και σκληρή κριτική, κάτι που μας γαλουχεί σε πραγματικές συνθήκες επαγγελματισμού».

To Top