Αγγέλου: “Σημαντικό διπλό με όπλο την άμυνα”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα, χάνοντας με τραυματισμό στην προθέρμανση τον Σαρικόπουλο.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε αρχικά πως «είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά το αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Είχαμε και πάλι πολλά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας»

Μίλησε για τα προβλήματα λέγοντας πως «ο Πάσαλιτς έπαιξε με έντονες ενοχλήσεις όπως επίσης και ο Τσακαλέρης ενώ είχαμε και το απίστευτο περιστατικό με τον Σαρικόπουλο ο οποίος τραυματίστηκε στην προθέρμανση με έναν από τους διαιτητές. Η απουσία του Σαρικόπουλου ήταν πολύ σημαντική  καθώς θα βοηθούμε στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων ψηλών».

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αμυντική λειτουργία του Άρη. «Πρόκειται για σημαντικό διπλό το οποίο ήρθε κυρίως λόγω άμυνας. Παίξαμε σε όλο το παιχνίδι εξαιρετική άμυνα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό στους συνεργάτες μου για την κατασκοπία τους όλη την εβδομάδα. Ήταν πολύ καλή η άμυνά μας ακόμη και στον Στόγκλιν ο οποίος ναι μεν πέτυχε πολλούς πόντους αλλά με πολύ κακά ποσοστά. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Ακολουθεί ένα κενό διάστημα στο οποίο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Ερωτηθείς αν έχει κάποια παράπονα από τους παίκτες του για την… παραλίγο αυτοκτονία στο τέλος είπε: «Τα λάθη είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο προσπαθούμε καθημερινά να το βελτιώσουμε. Κάναμε κάποια λάθη σημαντικά στο τέλος τα οποία θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Δεν έχω πάντως κάποιο σημαντικό παράπονο».

To Top