Αγγέλου: «Στον Άρη γίνεται καλή δουλειά από τα μίνι και τις ακαδημίες»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε με μεγάλη ικανοποίηση την εφηβική ομάδα του Άρη να κατακτά το τρόπαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και σε δηλώσεις του εξήρε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα μικρά τμήματα της ομάδας.

Μιλώντας στον Arena 89.4, τεχνικός των κίτρινων δήλωσε:

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό: “Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτή την επιτυχία, που στέλνει ένα μήνυμα στην ομάδα. Μετά την εκδήλωση προς τιμήν αυτού του τεράστιου παίκτη, του Νίκου Γκάλη, ήρθε κι αυτή επιτυχία. Επισκιάστηκε και από την επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά είναι ένα σημαντικό επίτευγμα”.

Για τη δουλειά στις ακαδημίες του Άρη αλλά και την χτεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από το εφηβικό: “Στον Άρη γίνεται καλή δουλειά από τα μίνι, όπως πρέπει και γενικώς γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου. Τα παιδιά του εφηβικού έχουν πολύ καλά στοιχεία, τους είδα χτες μέσω ίντερνετ και έχουν πολύ καλή ομοιογένεια και έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά”.

Για τον Δημήτρη Γερομιχαλό που αναδείχθηκε ΜVP αλλά και τους Μποχωρίδη, Βεζένκοφ, Μούρτο:  “Εμείς έχουμε τον αδερφό του, τον Πέτρο στην ανδρική ομάδα. Αυτός όμως ξεχώρισε σε αυτή τη διοργάνωση. Για τον Μποχωρίδη και τον Βεζένκοφ είναι πανελληνίως γνωστή η αξία τους πια. Επίσης, ένα παράδειγμα που είναι χαρακτηριστικό είναι και του Μούρτου, που μετά από 2 χρόνια που ήταν σε ένα ανώτατο σύστημα, επανήλθε και δείχνει το ταλέντο του. Είναι σπουδαίο πράγμα η παρουσία του Νίκου του Γκάλη στον Άρη. Τα παιδιά τίμησαν αυτή τη μεγάλη μορφή με τα μπλουζάκια που φόρεσαν στους πανηγυρισμούς”.

Για το επόμενο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου και την τελική θέση που θα καταλάβει ο Άρης: “Είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο ματς με τον Κολοσσό. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή να βγούμε 7οι και να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό ή να βγούμε 6οι με συνδυασμό αποτελεσμάτων και να παίξουμε με τον Πανιώνιο. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και θα είναι καλό να παίξουμε σύντομα τα παιχνίδια τωνplay off.

Για τον μιμητισμό που πρέπει να υπάρχει στις ομάδες τις Θεσσαλονίκης από την επιτυχία του Ολυμπιακού: “Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη, πέρα από τα μπράβο, είναι να προσπαθήσουμε να μιμηθούμε κάποια από τα πράγματα που έχουν κάνει και τα χαρακτηριστικά που τους διέπουν. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα- πολύ καλό σύνολο, που είναι όλοι οι συμπαίκτες πραγματικά δεμένοι και αυτή η ενότητά τους, προστατεύεται και υπερασπίζεται απόλυτα από την διοίκηση της ομάδας».

To Top