Αγγέλου: “Τα 21 λάθη και τα 29 επιθετικά του Άρη έκαναν δύσκολο το έργο μας στις κατοχές” (video)

Αφού αρχικά έκανε το… κομμάτι του περί ανακοινώσεων και διαιτησίας, στη συνέχεια ο Βαγγέλης Αγγέλου αποφάσισε να μιλήσει για μπάσκετ αλλά και αριθμούς, οι οποίοι φανέρωσαν την ανωτερότητα του Άρη στο παρκέ.

Ο κόουτς της Καρδίτσας στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Όσον αφορά τις δηλώσεις μου στην ΕΡΤ, ναι δεν θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις. Επαναλαμβάνω, οι αριθμοί λένε την αλήθεια και απλά ανέφερε το θέμα των ανακοινώσεων. Δεν το ξέρετε ότι οι ομάδες δεν βγάζουν ανακοινώσεις; Θέλετε να πείτε ότι είναι λάθος αυτό που είπα; Πείτε το».

Για το τάιμ άουτ που πήρε 2” πριν το τέλος και ποιος ο σκοπός εφόσον ο νικητής είχε κριθεί δήλωσε: «Ο,τι προσπαθούσε και ο Άρης. Να βάλει καλάθι.»

Επίσης τόνισε: «Επαναλάβαμε τα προβλήματά μας ως ομάδα. Παίζουμε με πολύ λίγες κατοχές. Στο μπάσκετ παίζεις με τις κατοχές. Τα 21 λάθη και τα 29 επιθετικά του Άρη έκαναν δύσκολο το έργο μας στις κατοχές. Πρέπει να βελτιωθούμε. Παίζουμε μπάσκετ και οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Συγχαρητήρια στον Άρη. Έχει έναν πιεστικό τρόπο παιχνιδιού και μας έβγαλε στο πλάνο μας.»

To Top