Αγγέλου: “Όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε όλα πήγαν σήμερα στραβά κι ανάποδα για την ομάδα του και αναφέρθηκε και πάλι στην πίεση της φανέλας του Άρη, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσει την απογοήτευση και τις ατυχίες.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη δίκαιη νίκη της. Είχε αποφασιστικότητα, εμείς ολιγωρία. Ήταν μια κακή μέρα για μας, πολύ κακή. Όταν πιέζεσαι σε μια κακή μέρα αντιδράς με ένστικτο και οδηγείσαι σε λάθος αποφάσεις, σε άμυνα και επίθεση. Δεν θέλω να πω πολλά για τις απώλειες, γιατί αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις” και πρόσθεσε: “Ο Πανελευσινιακός έπαιξε άμυνα με αλλαγές και δεν αντιδράσαμε σωστά. Καμιά φορά το βάρος της φανέλας δημιουργεί πίεση από το “θέλω” και το “πρέπει”. Ήμασταν άστοχοι και επιρρεπείς σε αμυντικά λάθη. Όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα στο σημερινό παιχνίδι. Στα αποδυτήρια είπαμε να αντιδράσουμε σωστά σε μια κακή μέρα. Να αναλογιστείς πως αντέδρασες σε μια κακή μέρα… Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Υπάρχουν ιδέες για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απογοήτευση και τις ατυχίες”.

Για τον Αθηναίου είπε ότι “είναι παίκτης που όταν πρέπει να πάει με 100 πάει με 1.500 και τα βάζει με τον εαυτό του. Οι ακραίες αντιδράσεις έρχονται όπως είπα από το “θέλω” και το “πρέπει”. Η Ελευσίνα μας ανάγκασε σε εκνευρισμό”.

Κ. Βελιτσικάκης

To Top