ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγίζει νούμερα 2019-2020 ο Μορόν με τη φανέλα του Άρη

Αποτελεί ίσως την πιο ουσιαστική μεταγραφή του Άρη μέχρι στιγμής. Τα γκολ του αλλά και γενικότερα όλη η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο βοηθάνε τους κιτρινόμαυρους να μαζεύει βαθμούς. Ο λόγος για τον Λορέν Μορόν, ο οποίος και στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκε δίχτυα.

Ο Ισπανός στράικερ φιγουράρει στην 1η θέση των σκόρερ της Super League με επτά γκολ. Με αυτή την επίδοση του, “πλησιάζει” την πιο παραγωγική του χρόνια (σ.σ. μιλάμε για τα ματς πρωταθλήματος) στην Ισπανία, στην La Liga. Ήταν η σεζόν 2019/20 όταν ο Μορόν πέτυχε 10 γκολ, δηλαδή τρία περισσότερα από αυτά που ήδη έχει με τον Άρη, σε ένα πρωτάθλημα φυσικά πολύ δυσκολότερο από το ελληνικό.

Μάλιστα ήταν η χρονιά που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητούσε έναν επιθετικό μετά το πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντεμπελέ. Υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 15-18 εκ. ευρώ στην Μπέτις για τον Μορόν αλλά η Μπέτις παρέπεμπε την Μπαρτσελόνα στην ρήτρα των 40 εκ. ευρώ που είχε τότε ο νυν παίκτης του Άρη.

Πλέον ο Ισπανός φορ του Άρη βρίσκεται τρία γκολ μακριά από το τότε επίτευγμά του και δεν αποκλείεται να το ξεπεράσει με την παραγωγική χρονιά που διανύει…

To Top