ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγγελίδης: “Ατμόσφαιρα, όπως 20 χρόνια πριν… Με Λάσκαρη ο Άρης βρίσκει τον δρόμο του”

Ο παλαίμαχος φόργουορντ του Άρη Ντίνος Αγγελίδης μίλησε για την ατμόσφαιρα που έζησε στο «Nick Galis Hall» στο παιχνίδι με την Αρμάνι, αλλά και στο μέλλον των «κιτρίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Μετρόπολις”:

Για την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την Αρμάνι: «Θύμιζε την ατμόσφαιρα που υπήρχε πριν 20 χρόνια. Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι αν και η ομάδα είχε αποκλειστεί, το γήπεδο έδειχνε λες και ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Από τότε που παίζαμε στον Άρη ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο, είτε στα καλά είτε στα κακά. Αυτό το θαυμάζαμε. Αυτή είναι η παρακαταθήκη και η βάση για να χτιστεί το λαμπρό μέλλον που διαβλέπω για την ομάδα».

Για τον Λάσκαρη: «Τον συνάντησα για δεύτερη φορά. Δεν είχα τη δυνατότητα να τον γνωρίσω περισσότερο. Του έδωσα συγχαρητήρια και πιστεύω ότι αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο του. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τη συνέχεια. Τα διοικητικά προβλήματα του Άρη δείχνουν βρίσκουν λύση με την παρουσία του Λάσκαρη. Μια σταθερή διοίκηση, παρέα με ένα ρόστερ παικτών που έχουν μέλλον, είναι αυτό που θα δώσει την όποια μελλοντική επιτυχία».

Για το πότε θα έρθουν οι τίτλοι: «Ο Άρης έχει υπέροχο προπονητικό τιμ, έχει μια ομάδα φρέσκια, με πάθος. Έχει αυτό που ζηλεύουν άλλες ομάδες, το φίλαθλο κοινό. Αν υπάρχει κάτι στην ιστορία του Άρη είναι αυτό. Δεν έχει φύγει ποτέ αυτό. Στα 20-25 χρόνια που παρακολουθώ τον Άρη ο κόσμος ανέκαθεν ήταν εκεί και η ομάδα αντλούσε δύναμη. Αλλάζαμε πρόεδρο και διοίκηση κάθε τρεις μήνες. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα έφερνε επιτυχίες. Για το μέλλον του Άρη αν συνεχίσει να είναι σοβαρός, θέλει λίγη υπομονή ακόμα γιατί για να δέσει μια ομάδα θέλει χρόνο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει salary cαp. Αν βρεθεί ισορροπία και οι διαφορές αυτές εξαλειφθούν, νομίζω ότι με την προσθήκη 1-2 καλών παικτών που να κάνουν τη διαφορά θα έρθουν οι επιτυχίες. Μπορεί να έρθει ένας αστέρας ή κάποιος που δεν είναι γνωστό και να κάνει τη διαφορά. Είναι στο σωστό δρόμο και θα πανηγυρίσουμε τίτλο εδώ στη Θεσσαλονίκη».

To Top