ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγγελίδης: «Ο Άρης δεν φοβήθηκε καμιά ομάδα – Θέλει να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό ο Λάσκαρης»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Αρη, Ντίνος Αγγελίδης, μίλησε  για τον Άρη, το Λάσκαρη, τον Γκάλη και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio:

Για τον Άρη: Μου λείπει ο Άρης και η ατμόσφαιρα στο Παλέ. Αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να πηγαίνει συνεχώς καλύτερα.

Για το Άρης – ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι της πόλης. Έχει αυτό το παιχνίδι κάτι και από τις παλιές μάχες μεταξύ των δυο ομάδων. Οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες αλλά ένα ματς Άρη και ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό ματς και οι ομάδες θα τα δώσουν όλα και ο καλύτερος θα κερδίσει.

Για Λάσκαρη: Είναι σημαντικό πως ο Άρης είναι «μαγαζί γωνία» για τους επενδυτές. Φυσικά, χρειάζεται υπομονή για να χτιστεί ξανά ο μεγάλος Άρης. Αλλά, είναι θετικό πως υπάρχει ο Λάσκαρης και θέλει να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό στον Άρη και κυρίως δείχνει πως θέλει να χτίσει κάτι που θα έχει διάρκεια. Η ομάδα θα έχει μέλλον και θα ξανά βρεθεί στα σαλόνια που το είχαμε συνηθίσει. Ο Άρης δεν φοβήθηκε ποτέ καμιά ομάδα- φανέλα και πλέον θα αρχίσουν να τον βλέπουν με άλλο μάτι.

Για τον Γκάλη: Άργησε να επιστρέψει στον Άρη. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο και πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Το ότι τιμήσανε τον Νίκο Γκάλη με κάθε τρόπο και αυτός βρισκεται κοντά στην ομάδα, ειναι πολύ θετικό.

To Top