ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγγελίδης: «Ο Άρης μπορεί να κάνει την έκπληξη»

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, αλλά και αρχηγός του Άρη, Ντίνος Αγγελίδης μίλησε για το σημερινό πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τις πιθανότητες που έχουν οι «κίτρινοι», αλλά και την απουσία του Χάγκινγς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα:

Για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι διψασμένος για να κατακτήσει τον εγχώριο τίτλο και θεωρώ ότι θα παίξει πολύ συγκεντρωμένα και δυνατά μπροστά στον κόσμο του. Ο Άρης, από τη μεριά του, έχει δείξει ότι δεν έχει βρεθεί τυχαία σε αυτή τη θέση και θα διεκδικήσει την είσοδό του στους τελικούς. Είναι ένας μάχιμος και αξιόλογος αντίπαλος και σήμερα πρέπει να παίξει χωρίς άγχος και μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι στον Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ο Άρης, αν έχει ένα ατού, είναι ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δείξει ότι είναι λίγο ανοργάνωτος. Πάντως θεωρώ ότι τώρα με τον Αργύρη τον Πεδουλάκη θα δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο».

Για την απουσία του Χάγκινγκς: «Σίγουρα, τουλάχιστον ψυχολογικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σου λείπει ένα από τα καλύτερα… βιολιά σου, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη ν΄ αντιμετωπίσει αυτή την απουσία».

Για τον παρουσία του κ. Λάσκαρη: «Η παρουσία του κ. Λάσκαρη και πέρυσι και φέτος δείχνει ότι υπάρχει βάθος, αλλά σαφέστατα δείχνει ότι υπάρχει και μέλλον. Μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για ένα πολύ καλύτερο μέλλον».

To Top