Ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος (Αγγελος Γρόλλιος) μιλάει στο PRESSARIS για τον νέο (Πάνο Στεφανίδη) και το στοίχημα της Λεσχης!

Ο Πάνος Στεφανίδης είναι ο νέος εκλεγμένος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, έχει μαζί με τους νέους συμβούλους δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας. Ο τελευταίος πρόεδρος (που αναδείχθηκε με εκλογές) Άγγελος Γρόλλιος μίλησε στο PRESSARIS για την εκλογή και την “επόμενη μέρα”!

“Είναι δεδομένο ότι εκφράζω τις καλύτερες και ειλικρινείς ευχές μου στον Πάνο Στεφανίδη. Θέλουμε όλοι να πετύχει, είναι ένας εκλεγμένος πρόεδρος από τον κόσμο και πιστεύω στις ικανότητες του” σχολίασε αρχικά ο Γρόλλιος.

Σε ότι αφορά τη συνεργασία που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν: “Όσο ήταν στη διοικούσα επιτροπή, μπορεί να είχαμε σε κάποια θέματα διαφωνίες, όπως είναι ανθρωπίνως φυσιολογικό, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε μια αγαστή συνεργασία και προσπαθήσαμε για το κοινό καλό”.

Για το αν θεωρεί και ο ίδιος ότι είναι η τελευταία ευκαιρία της Λέσχης, με βάσει την μικρή προσέλευση του κόσμου στις εκλογές, αλλά και τη γενικότερη κρίση που προκύπτει, απάντησε ότι: “Σε καμία περίπτωση! Δεν είναι η τελευταία ευκαιρία της Λέσχης. Πάντα το ποσοστό των ψηφοφόρων ήταν χαμηλό στις εκλογές του φορέα, αλλά νομίζω εάν αλλάξουν κάποια πράγματα στο καταστατικό και σε συνδυσμό με τη σκληρή δουλειά και τα έργα, τότε η Λέσχη και μπορεί και πρέπει να πετύχει. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου συνδυάζονταν με το αγωνιστικό. Οι επιτυχίες και η ηρεμία στο αγωνιστικό μεγαλώνουν τη συμμετοχή του κόσμου. Αρκεί αυτός να δει έργα! “.

Σε ότι αφορά τη δική του θητεία, ο Άγγελος Γρόλλιος παραδέχθηκε ότι: “Κάναμε λάθη, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το σκεπτικό μας, ήταν ένα και μοναδικό, το πως, δηλαδή θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη κάτω από δύσκολες συνθήκες και μεγάλη πίεση. Μακάρι να έρθουν οι μέρες εκείνες όπου ο σύλλογος θα λειτουργεί σε άλλο επίπεδο, έχοντας λύσει το οικονομικό του πρόβλημα”.

 

To Top