ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: “Έζησα το όνειρο μου στον Άρη, μεγάλη στιγμή ως αρχηγός με τον ΠΑΟΚ”

Ο Νίκος Αγγελούδης μίλησε για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, τις αναμνήσεις του αλλά και το νέο του βήμα. Ακόμα σχολίασε τον ημιτελικό του Άρη με την ΑΕΚ αλλά και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ ωραίο, ένα χόμπι που συνδυάζεται σαν επάγγελμα όταν φτάνεις σε υψηλό επίπεδο. Είναι δύσκολο να το αποχωριστείς, αλλά κάποιες συγκυρίες, κάποιοι τραυματισμοί με οδήγησαν στο να σταματήσω σε ηλικία 29 ετών.

Για το ότι έγινε ποδοσφαιριστής:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να παίζεις από μικρός ποδόσφαιρο και να φτάσεις στο σημείο να παίζεις επαγγελματικά.

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει από την καριέρα του:

Ξεχωρίζω τις στιγμές μου με τον Άρη γιατί είναι και η ομάδα μου. Το να φορέσεις από μικρός την φανέλα του Άρη και να παίξεις στην πρώτη ομάδα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Όνειρο για κάθε μικρό που υποστηρίζει τον Άρη. Και το έζησα. Τα γκολ που έβαλα, στο Καραϊσκάκη, στην Βέροια και όχι μόνο. Κρατάω την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους νέους που ήμασταν πολύ καιρό αήττητοι. Ήταν μία μεγάλη, ωραία στιγμή το ότι έπαιξα σε Άρης-ΠΑΟΚ σαν αρχηγός.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

Φαινόταν από την στιγμή που βγήκε ο Φετφατζίδης ότι δεν κρατάμε καλά την μπάλα. Παρόλα αυτά μας ήρθε το 2-0, αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε με την φωτιά. Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει ο Φετφατζίδης στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα και κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Για την επόμενη μέρα:

Όλοι είναι στεναχωρημένοι. Το να χάνεις μία πρόκριση στο 96′ είναι πολύ στενάχωρο. Η ομάδα παίζει ένα ντέρμπι και θεωρώ ότι πρέπει να παίξεις καλά. Πρέπει οι παίκτες να παίξουν καλά για να αποδείξουν ότι απλά πέρασε ένα άσχημο απόγευμα.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης κοιτάει μπροστά, μεσοεπιθετικά είναι σε καλή κατάσταση και εύχομαι του χρόνου η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο για να κοιτάξουμε για πιο πολλά πράγματα.

Για την διατήρηση του κορμού:

Το κλειδί για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει και να έχει ανοδική πορεία είναι να κρατηθεί ο κορμός και η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη με μερικές προσθήκες.

Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες είναι “φρέσκοι” και προσφέρει η ομάδα ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Για το αν είναι πετυχημένη η χρονιά:

Είναι πετυχημένη σχετικά η χρονιά γιατί η ομάδα είναι πέμπτη. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα και του χρόνου να κοιτάξουμε κάτι περισσότερο.

Για την απουσία κόσμου:

Είναι πολύ άσχημο να βλέπουμε άδεια γήπεδα. Είναι σημαντικό να το ξεπεράσουμε αυτό, είναι νεκρό το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο.

Για το που βρίσκεται τώρα:

Είμαι σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, το Αχίλλειον. Την Πέμπτη ανοίξαμε, μαζί με κάποια νέα παιδιά, επιχειρηματίες.

To Top