Αγγελούδης: «Ήταν θέμα χρόνου ν΄ αντιδράσει η ομάδα. Δεν θα ξαναζήσουμε τα περσινά»

Ο επιθετικός του Άρη, Νίκος Αγγελούδης, μίλησε για τα σημασία της νίκης στη Βέροια, ιδίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, για το τι έχει αλλάξει και η ομάδα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, αλλά και για το κλίμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη στη Βέροια: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, ειδικά έτσι όπως κατέληξε το παιχνίδι. Θέλαμε να τη χαρούμε, αλλά δεν μπορέσαμε».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στον Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές: «Σημαντικό μερίδιο έχει ο προπονητής, που με τη δουλειά που κάνει και την πειθαρχία, μας βοήθησε πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν θέμα χρόνου ν΄ αντιδράσει η ομάδα…. Ο Άρης δεν ήταν για να είναι χωρίς νίκη στις πρώτες αγωνιστικές».

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Από την προετοιμασία ακόμα λέγαμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και φροντίσαμε να το κρατήσουμε παρά τις ήττες. Όλοι μαζί προσπαθούσαμε να δούμε τι φταίει και πλέον αποδίδουμε καλύτερα».

Για την χθεσινή ομιλία του Μιλίνκοβιτς, μετά το ματς: «Πάντα τα λόγια του προπονητή μας μάς αγγίζουν πολύ. Μιλάει πολύ αληθινά και για έναν ποδοσφαιριστή μετράει πάρα πολύ αυτό».

Για τις τρεις απουσίες κόντρα στον Πλατανιά, λόγω των αποβολών του Βοσκάκη: «Δυστυχώς, θα υπάρχουν αυτές οι απουσίες, αλλά και τα παιδιά που θα μπουν τώρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Δεν μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε, αλλά σίγουρα θα δώσουμε το 100%».

Για το αν πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη ότι η ομάδα δεν θα ζήσει τα περσινά: «Εμείς το πιστεύαμε ότι η ομάδα θ΄ αντιδράσει, αλλά έπρεπε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι περάσαμε πολύ δύσκολη χρονιά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε».

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρχει κέρδος από τη φετινή χρονιά: «Υπάρχουν μικροί ηλικιακά παίκτες, που μπορούν ν΄ αποδώσουν πολλά, αλλά είναι λογικό, όταν η ομάδα είναι χωρίς νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Σίγουρα, στο μέλλον θα δείξουν την ποιότητά τους και το πόσο καλοί παίκτες. Όπως και στο τέλος πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι».

Για τον κόσμο, που δεν έχει αφήσει την ομάδα μόνη της: «Ήταν αναμενόμενη η παρουσία του κόσμου χθες στη Βέροια. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει…. Παίρνουμε μεγάλη δύναμη από τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό. Ελπίζουμε την Κυριακή να είναι γεμάτο στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την τρίτη συνεχόμενη νίκη».

To Top