ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: “Δίκαια νίκη του Άρη με κόντρα διαιτησία, λιοντάρι ο Σιαμπάνης, πουλέν ο Ματίγια”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και πιστός φίλος της ομάδας Νίκος Αγγελούδης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το ρόστερ της ομάδας, αλλά και τον Σιαμπάνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την κατάσταση που υπάρχει και την επιχείρηση του:

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχουμε λάβει και καμία στήριξη από το κράτος. Είμαστε στο περίμενε, δεν ξέρουμε το μέλλον μας. Και το να ανοίγεις ένα μαγαζί με περιοριστικά μέτρα και να έχεις την αστυνομία να κοιτάει συνέχεια δεν είναι τρόπος να δουλεύεις.

Εμείς τηρούσαμε τα μέτρα συνεχώς, λειτουργούσαμε με λιγότερο από 50% πληρότητα.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ αδικαιολόγητα φωνάζει, σε καμία φάση δεν αδικήθηκε. Ίσα-ίσα μέχρι το 30 έπρεπε να παίζει τουλάχιστον με έναν λιγότερο παίκτη, αν όχι με δύο. Από εκεί και πέρα ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ έξυπνα, στο κέντρο κέρδισε τις μονομαχίες. Το πουλέν μου είναι ο Ματίγια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από εκείνον. Όποιον παίκτη και να βάλεις δίπλα του ξεχωρίζει, πάει καλά. Βλέπω έναν παίκτη που δεν φοβάται να πάρει την μπάλα από τα στόπερ, οργανώνει, έχει τσαμπουκά. Από εκεί και πέρα και ο Σάσα έχει χώρο στο παιχνίδι. Δεν απειλήθηκε ο Άρης πουθενά από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε από την αρχή να ήταν 1-0 του Γκάμα και να βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Έδειξε ότι έχει πραγματικά ποδοσφαιρικό εγωισμό. Είναι να του δίνουμε συγχαρητήρια. Μπήκε βοήθησε και έδειξε ότι είναι αναντικατάστατος με τις εμφανίσεις του.

Για το συμβόλαιο του Σιαμπάνη:

Όποιος έβγαλε το συμβόλαιο του στην δημοσιότητα έχει μεγάλη ευθύνη. Έχει κουράγιο όμως, είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει. Φαίνεται ότι είναι λιοντάρι κανονικό.

Για τον Άκη Μάντζιο και εάν τον γνωρίζει:

Παραλίγο να συνεργαστώ μαζί του το 2013-14. Ήταν να πάω στον Πανθρακικό αλλά δεν συνεργαστήκαμε. Αλλά από αυτά που βλέπω μπορεί να πει κάποιος μόνο θετικά πράγματα. Την ομάδα την έχει διαβάσει και αυτό φαίνεται.

Οι παίκτες μας πάνε πάντα δυνατά στις μονομαχίες και είναι νικητές. Παίζει σημαντικό ρόλο ο κ.Μάντζιος σε αυτό. Είναι φυσικά εκπληκτικό και το ρόστερ του Άρη. Έχω χρόνια να δω τέτοιο ρόστερ. Το κέντρο είναι μαγικό, ο Δεληζήσης είναι εξαιρετικός στην άμυνα.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, κερδίζει και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για κάτι παραπάνω. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα έρθουν μόνα τους όλα. Φαίνεται και από το κλίμα της ομάδας το πόσο πολύ το θέλουνε.

Για το ΟΦΗ-Άρης:

Πολύ δύσκολο παιχνίδι και κομβικό σημείο. Πρέπει η ομάδα να κλείσει με κομβικό αποτέλεσμα και νίκη. Δεν είναι δύσκολο ο Άρης να μπει στα 25 λεπτά να κάνει το 0-1 και να τελειώσει το παιχνίδι.

Για το αν παρακολουθεί και τον μπασκετικό Άρη:

Βλέπω και μπάσκετ. Εκεί μας τα έχει χαλάσει λίγο η ομάδα αλλά πάλι καλά κερδίσαμε την Λάρισα. Εκεί το πουλέν μου είναι ο Κουζέλογλου. Τακτικά δεν ξέρουμε για το μπάσκετ αλλά βλέπω το πείσμα του.

Για τον Μάνο:

Έχει την ικανότητα του σκόρερ και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Στον Άρη έχει φέτος έναν διαφορετικό ρόλο, αλλά θεωρώ με λίγο υπομονή ότι μπορεί να τα καταφέρει. Παλεύει στο γήπεδο, δίνει μάχες και μακάρι να έρθει και το γκολ.

To Top