Αγγελούδης: “Είμαστε μια οικογένεια, θέλουμε μια ομάδα που θα κοιτάει τους αντιπάλους στα μάτια”

O Νίκος Αγγελούδης μίλησε πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς.

Αναλυτικά:

Για την αναχώρηση με προορισμό το Πράβετς: “Είμαστε χαρούμενοι που φεύγουμε και έτοιμοι για να δουλέψουμε σκληρά. Να παίξουμε τα πρώτα φιλικά και να πάει καλά η χρονιά”.

Για τη σημασία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας: “Είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να αφομοιώσουμε την τακτική που θέλει ο προπονητής μας. Θα έχουμε και εκεί διπλές προπονήσεις, και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί από την προετοιμασία κερδίζεις πάρα πολλά, που βγαίνουν μέσα στη χρονιά”.

Για το κλίμα στην ομάδα, μετά τις πρώτες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη:“Υπάρχει ένας κορμός νεαρών παικτών από πέρυσι. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Τα νέα παιδιά που έρχονται ενσωματώνονται αμέσως στην ομάδα και τους έχουμε κοντά μας. Πιστεύω πως είμαστε μια δεμένη οικογένεια και ελπίζω αυτό να παραμείνει όλη τη χρονιά”.

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Αρη που θα “χτιστεί” στη Βουλγαρία: “Ότι δεν θα φοβάται κανέναν αντίπαλο. Για στόχους δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά θα είμαστε μια ομάδα που θα τρέχει και θα κοιτά τους αντιπάλους στα μάτια”.

To Top