ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: “Ενότητα και στήριξη γύρω από την ομάδα, πάντα θα αγαπάω τον Άρη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Αγγελούδης και νυν του Μακεδονικού μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την μεταγραφή του:

Είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας κοιτάει να σωθεί. Είναι άλλη μία εμπειρία. Μακάρι να σωθεί η ομάδα.

-Για την ομάδα του Άρη:

Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Δημιούργησε αρκετές προσδοκίες. Η ομάδα επανήλθε μετά από πέντε χρόνια. Δεν χρειάζεται πανικός. Χρειάζονται απαιτήσεις και όχι πανικός. Το γεγονός ότι αγαπάω την ομάδα και παρακολουθώ την ομάδα είναι δεδομένο.

-Για το αν περίμενε την κατάσταση που είναι ο Άρης:

Το ρόστερ του Άρη μπορεί να βρεθεί στις πέντε πρώτες θέσεις. Τα αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μία δύσκολη θέση. Σίγουρα θα ανακάμψει η ομάδα και μακάρι η ανάκαμψη να έρθει στο επόμενο παιχνίδι.

-Για τον στόχο αλλά και την πίεση του αποτελέσματος:

Ότι είναι μεγάλη ομάδα και έχει πίεση είναι δεδομένο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Είναι άδικο να φέρνουμε την καταστροφή. Πρέπει να τους στηρίξουμε και να τους πιστέψουμε.

-Για το αν επηρεάζει η γκρίνια:

Σίγουρα επηρεάζει τον κάθε παίκτη η γκρίνια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής το διαχειρίζεται αλλιώς. Έχει μεγάλες απαιτήσεις η ομάδα αλλά και οι παίκτες δημιούργησαν προσδοκίες.

-Για το αν υπάρχουν παίκτες ηγέτες:

Θεωρώ ότι το ρόστερ δεν υστερεί πουθενά σε όλες τις θέσεις. Έχει και καλύτερους παίκτες από άλλες ομάδες. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στον Άρη. Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα αν ο κόσμος σε βοηθάει το πράγμα πάει από μόνο του. Για αυτό τον λόγο πρέπει να υπάρχει στήριξη.

-Για τις καινούριες μεταγραφές που έκανε ο Άρης:

Δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμη τα παιδιά.

-Για τον Παντελίδη:

Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Θεωρώ ότι χρειάζεται και αυτός τον χρόνο του. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή από τις πρώτες αγωνιστικές.

-Για του Έλληνες ποδοσφαιριστές:

Ο Δεληζήσης στέκεται σαν βράχος. Ο Βαλεριάνος θεωρώ ότι είναι το ίδιο. Χρειάζεται να έχεις και Έλληνες που γνωρίζουν την ομάδα και την δυναμική της εκτός από ξένους.

-Για το πόσο δύσκολο είναι ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται:

Είναι πολύ δύσκολο και μου έχει τύχει στην ομάδα. Μέχρι να έρθει ο καινούριος προπονητής ήταν να φύγω και όταν ήρθε έπαιξα και σκόραρα τέσσερις φορές. Πρέπει να παίξει με τον εγωισμό του.

-Για τις δύσκολες στιγμές τότε:

Οι παίκτες που είχαμε τότε ήταν παίκτες μεγάλης κλάσης. Ξαφνικά εμείς από τους νέους βρεθήκαμε σε μία σχεδόν διαλυμένη ομάδα με οικονομικά προβλήματα. Η διαιτησία μας κυνηγούσε πολύ. Δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά. Για να φτάσει σε εκείνο το σημείο η ομάδα είχε κάνει μεγάλα λάθη.

-Για το πως είναι να είσαι αρχηγός:

Το να είσαι αρχηγός σε μία ομάδα είναι τιμή. Αλλά και να είσαι αρχηγός σε μία ομάδα σαν τον Άρη είναι κάτι το ιδιαίτερο.

-Για τις καλές στιγμές:

Το πρωτάθλημα με τους νέους και το γκολ μου μέσα στο Καραϊσκάκη. Αυτό που θυμάμαι ακόμη είναι και το γκολ στην Βέροια όπου το γήπεδο ήταν κατάμεστο.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Να είναι ενωμένος και να στηρίζει την ομάδα με τον τρόπο που ξέρει να το κάνει. Μόνο καλύτερα περιμένουμε για τον Άρη και μακάρι τα άσχημα να μην ξαναέρθουν.

To Top