Αγγελούδης: “Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και για τον Τριανταφυλλάκο”

Στην αδράνεια ορισμένων λεπτών απέδωσε την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Αγγελούδης με δηλώσεις του στην κάμερα του  συνδρομητικού.

«Ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας να “χτυπήσουμε” στην αντεπίθεση. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, κάναμε το γκολ, όμως κάποιες αλλαγές  του ΠΑΟΚ μας στέρησαν το βαθμό ή τη νίκη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να φύγουμε είτε με την ισοπαλία είτε με τη νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αγγελούδης.

Για το τι σκέφτηκε όταν έβαλε το γκολ ο Ουντότζι: «Το πιστέψαμε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε όμως δεν τα καταφέραμε».

Όσο για τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου είπε: «Στο ημίχρονο μάθαμε ότι έχει υποστεί κάταγμα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Στο ημίχρονο το συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για αυτόν».

Για την εικόνα του Άρη: «Θεωρώ ότι η εικόνα του Άρη ήταν πολύ καλή. Νομίζω ότι μας αδικεί κάπως το σκορ παρά τις πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ. Όπως είπα μέσα σε δέκα λεπτά από κάποιες αδράνειες φάγαμε τα γκολ».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα δώσουμε τα πάντα».

To Top