ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγελούδης: “Θα υποστηρίξω κάθε αίτημα του Άρη”

Ο νέος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης άνοιξε την πόρτα συζητήσεων στον Άρη και σε κάθε αίτημα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio:

 Για τις πρώτες του κινήσεις:

Στις προτεραιότητες έχουμε βάλει συγκεκριμένα πράγματα, την επιστροφή της πόλης σε μία κανονικότητα στα σημερινά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.

Η προτεραιότητα πρέπει να δοθεί άμεσα στην καθαριότητα, τον δημόσιο χώρα, το κυκλοφοριακό. Στα πράγματα που κάνουν τις ζωές μας δύσκολες και με μικρότερη επιβάρυνση, πράγματα που χαρακτηρίζουν αν είμαστε ικανοποιημένοι και ευτυχείς πολίτες.

Για τα όσα του έλεγε ο κόσμος:

Οι 11 στους 10 έβαζαν πάντα μπροστά το ότι θέλουν μία πόλη πιο πράσινη, ανθεκτική και βιώσιμη. Να έχει μία δυνατότητα να προσφέρει μία άνεση ζωής στους κατοίκους, αυτό η πόλη σταμάτησε να το κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα θέματα όπως η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός και η αθλητική Θεσσαλονίκη η οποία σε έναν μεγάλο βαθμό σταμάτησε να διεκδικεί από την Αθήνα τις υποδομές που λείπουν.

Για την πιθανότητα να γίνει νέο γήπεδο στον Άρη:

Θέλω να είναι σαφές. Ο δήμαρχος της πόλης πρέπει να είναι ένας δήμαρχος που θα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, τις οντότητες, τις προσπάθειες. Σε ότι αφορά τη διεκδίκηση της πόλης εγώ πρέπει να είμαι μπροστά.

Κάθε αίτημα του Άρη εγώ πρέπει να το υποστηρίξω, όπως έχω πει ως αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, δεν υπάρχει περίπτωση να μου τεθεί αθλητικό αίτημα από ομάδες, συλλόγους, αθλήματα και εγώ να μην είμαι μπροστά.

Εγώ θα είμαι δίπλα στο σύλλογο όπως το κάνω όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να είμαι δήμαρχος, πόσο μάλλον τώρα.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Πρέπει να κάνουμε μικρές και μεσαίου τύπου παρεμβάσεις στα όρια των δυνατοτήτων του δήμου. Να υποστηρίξει και να διεκδικήσει διοργανώσεις. Ο δήμος πρέπει να διεκδικεί για τον αθλητισμό της πόλης, να σηκώνει τους τόνους.

Πρέπει να σηκώσουμε τη φωνή και να μιλήσουμε για τα αιτήματα της πόλης και των συλλόγων.

To Top