ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: “Θυμίζει εποχές Κούπερ και Μπάγεβιτς ο Άρης! Ματίγια, Μπάσα κάνουν την διαφορά…”

Ο πρώην επιθετικός του Άρη Νίκος Αγγελούδης που βρέθηκε στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης και είδε την νίκη επί του Λεβαδειακού σχολίασε την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την φετινή σεζόν στο επαγγελματικό κομμάτι σημείωσε:

«Ξεκίνησα στον Αιγιανικό το καλοκαίρι άλλα με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τα δικαστήρια κτλ ο Αιγιανικός δεν πήρε αδειοδότηση για να κάνει μεταγραφές άνω των 23. Έτσι 28 Αυγούστου αφού έφυγα από εκεί κατέληξα στον Μακεδονικό.»

Όσον αφορά την νέα του στέγη:

«Ο Μακεδονικός είναι μια υγιής ομάδα, έχει εγκαταστάσεις. Είναι μια ομάδα που για την κατηγορία της ξεχωρίζει. Αλλά από εκεί και πέρα η ατυχία ήταν ατυχία. Όπως και στην πρώτη κατηγορία αν κρίνουμε από το πότε έγινε η κλήρωση όλα είναι στο αέρα, δεν είναι για να κάνεις σχέδια για τίποτα στην Ελλάδα»

Για τον Άρη:

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι ο Άρης ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου. Από εκεί και πέρα ο φετινός Άρης είναι μια ομάδα τόσο δυνατή, αν και δεν το περιμέναμε. Βλέπουμε ότι παίζει ένα ποδόσφαιρο όπως παλιά με εποχή Μπάγιεβιτς, με εποχή Κούπερ. Ένα ποδόσφαιρο που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και πρωταγωνιστεί. Και στα τρία παιχνίδια ο Άρης ξεκινάει, παίρνει την κατοχή της μπάλας και απλά περιμένεις να βάλει το γκολ.»

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναφέρει:

«Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό που ακούω ότι δεν έπαιξε καλά, θεωρώ λογικό με το 2-0 η αντίπαλη ομάδα να προσπαθήσει να βγει μπροστά. Παρακολούθησα τον Λεβαδειακό κόντρα στον Ολυμπιακό και είχε καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στο Χαριλάου. Είναι μια ομάδα ποιοτική άμα δούμε το ρόστερ της επιθετικά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά αφού κέρδισε ο Άρης αυτό μετράει.»

Για την ατμόσφαιρα στο Κλ. Βικελίδη:

«Την ατμόσφαιρα την ξέραμε. Πάντα ξέρουμε ποιο είναι το Χαριλάου. Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς.»

Για το ποδοσφαιρικό κομμάτι:

«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με τους δυο παίκτες στο κέντρο που έχουμε, το Μπάσα και τον Ματίγια. Μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Αυτό το κοντρόλ παιχνίδι που κάνουν είναι πάρα πολύ δυνατό για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ποιοτικοί παίκτες που κάνουν την διαφορά.
Και ο Γκάμα δεν είναι επιπέδου Ελλάδας είναι πολύ κάλος ποδοσφαιριστής. Πραγματικά είμαστε τυχεροί που ήρθε εδώ.
Η ομάδα έκανε “3χ3” και έχουν έρθει 2-3 μεταγραφές αρκετά αξιόλογες, και αυτοί για να παίξουν θα ζοριστούν γιατί ο Άρης δεν έχει φάει γκολ. Πρέπει να κάνουν υπομονή για να μπούνε στην ενδεκάδα.»

Πως περιμένει την απόδοση τον Άρη:

«Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα και κανονικά ο στόχος του θα πρέπει να είναι να καθιερωθεί στην 5αδα σίγουρα. Να βγει Ευρώπη και από εκεί και πέρα άμα έχει διάρκεια καλώς αν δεν έχει πάλι καλώς. Δεν χρειάζεται να βιαστεί.
Το γεγονός ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ότι πηρέ πολύ καλά αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ευχάριστο αλλά χαμηλά η μπάλα και ποτέ δεν ξέρεις.»

Για την 4η Αγωνιστική:

«Δύσκολο, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Άμα καταφέρει ο Άρης και φύγει με διπλό από τα Γιάννενα πραγματικά δεν θα ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτή την ομάδα. Ακόμα όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα.»

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Άρης:

«Μόνο σαν παιχνίδι από μόνο του τα λέει όλα. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου σε έναν όμιλο με τέσσερις ομάδες οπότε δεν έχει και τεράστιο ενδιαφέρον βαθμολογικά. Δηλαδή και μια ήττα και μια ισοπαλία να φέρει δεν είναι πρόβλημα . Στο Χαριλάου, πιστεύω, θα δούμε το πιο σημαντικό παιχνίδι.»

Για τον κόσμο του Άρη:

«Αυτή την στιγμή ο κόσμος του Άρη είναι ευτυχισμένος. Μακάρι να συνεχίσει να είναι. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα. Μακάρι κι εγώ κάποια στιγμή να επιστρέψω, αν όχι σαν ποδοσφαιριστής σαν κάτι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις. Το σπίτι μου είναι εδώ δίπλα, η ομάδα μου είναι αυτή»

To Top