Αγγελούδης: “Μόνο νίκη επί της Ξάνθης”

Ο Άρης ήθελε τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν τα κατάφερε και κρατά τον έναν βαθμό που κατέκτησε. Ο Νίκος Αγγελούδης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη επί της Ξάνθης την επόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο παίκτης των κίτρινων μίλησε στην κάμερα της «NOVA». Για το παιχνίδι με τον Αστέρα υποστήριξε πως «παίξαμε με μια από  τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ και υπήρχε ρίσκο να δεχθούμε κι άλλο γκολ. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε νέο προπονητή, να δουλέψουμε σ’ αυτά που ζητάει και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται» και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο ο Αστέρας. Πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ερώτηση για την πρώτη εντύπωση από τον Λούκας Αλκαράθ υπογράμμισε: «Ήταν ευχάριστη γιατί είχα να παίξω πολύ καιρό και σήμερα έκανα τη δεύτερη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να αποδεικνύουμε πως αξίζουμε να παίζουμε».

Τελειώνοντας ο Αγγελούδης είπε πως «ο Άρης πρέπει να κυνηγάει τη νίκη όπου κι αν παίζει. Ο βαθμός είναι καλός για μας και δίνουμε την υπόσχεση πως θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να κερδίζουμε».

To Top