Αγγελούδης: “Ναι, αφιέρωσα το γκολ στον Στέφανο Γιώρη” (video)

To είδε όλο το γήπεδο, αλλά και ο κόσμος από την τηλεόραση. Στον “αγαπημένο κυρ Στέφανο” αφιέρωσε το παρθενικό γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Άρη ο Νίκος Αγγελούδης, το οποίο μάλιστα έδωσε το προβάδισμα στους “κίτρινους” απέναντι στον Πανιώνιο στο 29ο λεπτό της συνάντησης.

Με χαρακτηριστική κίνηση, όπως φαίνεται και στο βίντεο που σας παραθέτουμε:

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αγγελούδης μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού τόνισε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τον συμβολισμό της κίνησής του:

«Ήταν το πρώτο μου γκολ και θα ήθελα να το αφιερώσω στον Στέφανο Γιώρη, που δεν είναι πια μαζί μας. Το είχα υποσχεθεί και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Είναι πλέον στον ουρανό και μας κοιτάζει από ψηλά», είπε ο 21χρονος στράικερ μετά το τέλος της νίκης του Αρη επί του Πανιωνίου.

Αναφορικά με την επιτυχία της ομάδας, ο Αγγελούδης επεσήμανε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ευτυχώς μας πήγαν όλα καλά. Πρέπει να κερδίσουμε και την επόμενη Κυριακή. Δε σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πλέον έχουμε περισσότερη ηρεμία, είδαμε και ότι ο κόσμος μας χειροκρότησε. Η ώθηση που μας έδωσε ήταν τεράστια. Μας δίνει φτερά».

To Top