Αγγελούδης: «Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει το κλίμα αλλά και τη ψυχολογία των παικτών ψάχνει ο Άρης αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των κίτρινων δεν είναι εύκολη αλλά σύμφωνα με τον Νίκο Αγγελούδη έχουν πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο επιθετικός του Άρη μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον αγώνα με τους πράσινους αλλά και στην αλλαγή προπονητή. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νίκο, το πρωτάθλημα επαναρχίζει με τον Άρη να αντιμετωπίζει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Άρης θα παραταχθεί σ’ αυτό το παιχνίδι με άλλο προπονητή και διαφορετική ψυχολογία…

Σίγουρα όταν φεύγει ένας προπονητής αλλάζει συνήθως προς το θετικό το κλίμα. Πιστεύω πως είμαστε καλά στα αποδυτήρια, είμαστε ενωμένοι και θα πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πώς αντιμετώπισες αυτή την αλλαγή προπονητή;

Τον κ. Πασσιαλή, τον είχα προπονητή και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τη δεύτερη ομάδα. Πολλά παιδιά προερχόμαστε απ’ αυτή την ομάδα και τον ξέρουμε ενώ και πέρυσι είχε καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας για ένα παιχνίδι. Οι πιο παλιοί τον ξέρουν κι αυτοί και πιστεύω να μας επηρεάσει θετικά η αλλαγή αυτή.

Πέραν της αλλαγής προπονητή, ο Άρης δεν έχει να πιαστεί από κάπου αλλού. Δεν έχετε καλή ψυχολογία,  η ομάδα δεν πηγαίνει καλά αγωνιστικά, έχετε δύσκολο πρόγραμμα. Τι μπορεί να ελπίζει κάποιος για τον Άρη;

Ένα καλό αποτέλεσμα θα αλλάξει την ψυχολογία όλων μας. Αυτό περιμένουμε κι εμείς. Γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να αλλάξουμε το κλίμα. Να το αντιστρέψουμε.

Από τον Παναθηναϊκό υπολογίζεις κάποιον παίκτη περισσότερο, απ’ αυτά που έχεις δει φέτος;

Ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ομάδα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι. Να αντεπεξέλθουμε και να δώσουμε το 100%.

To Top